Alföldi Róbert a negyedik élő show-n bensőséges dolgot árult el családi életéről. A mentor bevallotta, hogy csak 28 évesen találkozott az apjával először, de ez hatalmas élmény volt a számára. Ki hitte volna a néha kemény ítésznek tűnő Alföldi Róbertrôl, hogy néha őt is meglágyítja egy dal: olyannyira, hogy az egyébként féltve óvott magánéletéről is beszél... Nos, ez történt az X-Faktor szombati adásában, ahol a mentor meglepő titkot árult el magáról. Mindezt Krasznai Tünde előadása váltotta ki belőle. A debreceni lány abból a fájdalmas érzésbôl ­merített, hogy édesapja elhagyta őt és édesanyját, még Tünde kislánykorában.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Jobb is hogy nem láttad apádat ! Van az a mondás ugye hogy hátrányos helyzetű családból származom mert anyám apám nem váltak el így mind a kettő engem ütött :-)
hallgatag
Micsoda szerencsés volt az apád, hogy 28 évig nem látott...
Gondolom, sokkot kapott, amikor rádnézett robicica !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.