Szakértőik szerint nehéz dolga lesz a főpolgármesternek a közgyűlésben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Biztosan van Karácsony-ellenes hangulat is Budapesten.
Az egész országban, sőt az únióban viszont 0rbán-ellenes hangulat van. Az azért mégiscsak durvább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pálinkás Pál: Bedarálja? Ha a dk nem áll be ezzel a qrva "szövetséggel" Karácsony mögé...akkor ma Vitézy Dávid , vagy szentkirályi alexandra a főpolgármester.A kis pártok tettek azért, hogy immár ne legyenek láthatóak sem. Bedarálta a momentumot? Nem , hiszen ahol elindult a momentum, ott birta a dk támogatását...még zuglóban is. Törekedett arra a dk, hogy a pártok/a kisebb pártok adják fel itenditásukat, politikájukat...mint tette ezt anno a fideSS? Megkövetelte a dk 2022-ben az ogy választás után, amikor frakcióhoz segitette az lmp-t, hogy immár gyurcsányi politikát képviseljék? Komolyan mondom megáll az eszem, amikor el kezditek ismételni a fideSS által a "balodal" miatti aggódásból elmondott narrativákat.
Pálinkás Pál
@kereső: karácsony öngól...nagy összegbe lefogadnám ,nem viszi végig az 5 évet...és már párszor elmondtam, bohóckodhattok itt a választásokkal, diktatúrát csak erővel lehet megdönteni...csak ahhoz gyáva a magyar...nem feltétlenül fegyveres felkelésre gondolok, elég lenne egy polgári engedetlenséggel lebénítani az országot...a szavazóikkal, cigók, nyuggerek, nem lehet gazdaságot életben tartani...
Nyírfa
És nem érzi a fidesz, hogy milyen szánalmas ez az erőlködés. De van súlyosabb vélemény is róluk, ez pedig már vád, a hazaárulás vádja. Lehet, hogy az ítélet nem ma, nem néhány hónap, vagy év múlva fog megszületni, megeshet, hogy nem is a magyar nép által, de elkerülhetetlen, végtelen egyszerű oknál fogva: a karma létezik.
De legyen tudományosabb megközelítése: egyensúly-törvény. Szlenggel: a fagyi visszanyal.
Úgyhogy, uraim, hölgyeim a fideszben: imádkozzanak, ha már változni nem tudnak. Orbán is ezt tanácsolta Karsai Dánielnek, amikor kinyilatkozta az eutanáziára kiírható népszavazás visszautasítását. Még azt is mondta,, hogy ők - mármint ő - az élet pártján van. Elképzelni sem akarom, milyen az, amikor, az ő értelmezése szerint, nem, hiszen így is halálgyárat működtet kormányzás címszó alatt.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 08.13

Katácsony mellé kell egy olyan határozott , érdekérvényesítő képességgel rendelkező ember, mint pl. Soproni Tamás, aki nemcsak érti Gergely szellemiségét, hanem támogatni is tudja a megvalósítását.
A polgári engedetlenségről már sokat beszéltünk, tökéletes eszköznek tartom egy rendszer lebontásához.
Újból megismétlem: Baranyi az ATV-vita során feltette a kérdést, hogy támogatnánk-e azt a megoldást, amely megbénítaná a főváros közlekedését mindaddig, amíg a kormány nem enged. Mert, ha igen, áll elébe.
Még azt is megkockáztattam, hogy Kriszta jobb főpolgármester lenne, ugyanis ő a kormány több ígéretét is behajtotta az atlétikai stadionnal kapcsolatos szerződésből.
Szerinted, a budapestiek beállnának egy valamirevaló polgári engedetlenségbe? Mert szavazni, elvileg, könnyű, csak ikszelünk egyet, és mehetünk a dolgunkra. Régen volt utoljára taxisblokád, lám , annak idején képesek voltunk véleményt nyilvánítani.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: nem kéne egész budapestnek,...csak a tömegközlekedésnek, szállításnak...és nem akarom folyton ismételni magam, erő nélkül sosem lesz a NER lebontva...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 12.15

Megbeszéltük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.