DEBRECEN – Mennyit ér, ha valakit évekig anyagyilkosnak kiáltanak ki? Mennyit ér az évekig tartó meghurcoltatás? Erre keresi a választ Magyar György (64) ügyvéd, aki peren kívül egyezkedne a magyar állammal. A jogász több millió forintot kér ügyfelének, Schönstein Sándornak (34), akit az ügyészség azzal vádolt meg, hogy megölte édesanyját, Balla Irmát. Az elsőfokú bíróság ezért 12 év fegyházra ítélte az egyetemista fiút, akit idén szeptemberben mentett fel bizonyítottság hiányában egy másik bíróság a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság vádja alól.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@lópicigáspár: És a hatóságok által tönkretett élete? Azt lehet kárpótolni? A Tánczos ügy meg még cifrább!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Vizual: Újabb 4 - 5 évre gondolsz? Addig éljen a fiú megbélyegzettként, hogy " lehet, ő volt, csak azok a fránya bizonyitékok, amik nincsenek, ugye...Nos azok bezavarnak ugye" Ez szégyen a " Tisztelt nyomozó hatóságra, biróságra!"
Dulcinea
Nagyon cifra ügyek ezek kérem szépen! Ezért aztán engem mégis csak a tényleges elkövető kiléte érdekelne...Vajon hol tengeti az életét...merre bujdokol, vagy merre jár emelt fővel, ártatlannak kikiáltva magát?
Csak azért érdekelne ennyire mert ugye két alatt ollan csodálatos rend lett...
silber13
" Ártatlannak kiáltva ki magát?? " Jajj kérem! Dehogy csinál ő ilyesmit! Megteszik helyette a szerecsenmosdatók, a patyolat tiszta lelkét istápolók, netán a parancsra fürösztgetők serény hada.
Vizual
@silber13: Szó szerint. Mert egy bűncselekmény az bűncselekmény akkor is ha a "tisztelt rendőrség" elcseszte. Csak Orbán és a FIDESZ szól bele az eljárásokba és az ítéletekbe.
bretagne
Kérjen is. Borzasztó, hogy évekig tartották bent ártatlanul. Remélem, hogy ártatlanul. Megilleti a kártérítés!
zabhegyező
Százmillióra perelném a nyomozás vezetőjét annak a főnökét és az ügyészt, ők ugyanis személyükben felelősségre vonhatóak!
A bírót védi a jog.
És persze minden lehetséges fórumra az arcképüket kitenném, hogy ha valaki az utcán le akarja őket köpni az megtehesse.
A móri eset nem volt elég jó példa a röndéreknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.