A tabletta forradalmasíthatná az orvostudományt, ráadásul nem halnának meg annyian alkoholizmusban. A másnaposságot is felejtse el mindenki!

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Óh-ezt a tudatlanságot--kis hazánkban már régen feltalálták a szocialista szőlőt, utálja a tőkét.Így hát, jó minőségű tablettás boroktól vigadhatnak az alkeszok.Úgy-hogy plagizáltok, Pali legyek ,ha nem így van.
A Tündik bündije
@martinpalermo: Kiskunsági Hattablettás Pityó Noir?

Annak idején a gimiben ismertem egy hülye punk-ot (mert a '90-es években még volt olyan divat hogy punk), aki kitalálta, hogy berúg 5 forintból, mégpedig úgy, hogy vesz egy dianás cukrot, és feltolja a seg... szóval oda.
martinpalermo
@A Tündik bündije: Szia.Tudod én már sok mindent nem hallottam már--de ilyet:??Olyanról tudok, hogy orálisan denaturált szeszt,vagy kölnit isznak hát lelkük rajta:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.