Az Országgyűlés Sajtóirodája szerint nem kötelező kitenni az EU-s zászlót az Országgyűlés épületére, így Kövér László döntheti el, hogy az kikerül-e, a házelnök álláspontja pedig 10 éve változatlan a kérdésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
köteles elvtárs köti az ebet a karóhoz, mert az ő szemétdombján ő dirigál. Korlátolt felfogóképessége arra nem terjed ki, hogy az uniós zászló kihelyezésével orbán megítélésén javíthatna
C_3PO
Árpád-sávos történelmi az lesz?
Nessy
@C_3PO: Kövér elvtárs szíve szerint piros zászlót tűzne ki sarló, kalapáccsal-
RonaGyuri
Kövér köteles Laca figyelmébe

A Párt központi napilapja: „Vélemény
Egyre veszélyesebbek az átvedlett német kommunisták
Németország nyomorúsága folytatódik.

Gunter Weißgerber”

A cikk így indul:
„Ha egy kígyó vedlik, attól még ugyanolyan kígyó marad. Így van ez a kommunista mozgalommal is. Az egykori NDK állampárt 1989 óta most éppen ötödször veti le a bőrét. Ha hozzászámoljuk ezekhez az 1918-as és az 1946-os két vedlésüket is – amit feltétlenül meg kell tennünk –, akkor az alapos megfigyelő eddig már hét bőrhámlást jegyezhet fel egyazon szektának a testéről.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok