Azt hisszük, hogy a friss a jó, pedig nem feltétlenül van így. Sőt! Brit tudósok azt találták, hogy háromból két esetben a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök több antioxidánst tartalmaznak, mint friss társaik.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az a hihetetlen, hogy már 25 éve élelmiszer ismereti alapanyag volt, hogy amennyiben azonnal, kíméletes technológiával, jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt lefagyasztanak jobban megmaradnak a vitaminok, ásványi anyagok mint amelyiket a hűtőben tárolják hosszabb ideig. Eleve mire a fogyasztóhoz jut már túl hosszú az értékesítési lánc hogy tökéletes legyen, de a fagyasztó üzemek gyorsabban megkapják az árut.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.