Budapest-Kassa – Újból harcol gyermeke apjával a most házi őrizetbe került Eva Rezesová (35). A Vasárnapi Blikk információi szerint a szlovák milliomosnő abba a XIII. kerületi luxus apartmanba akarja költöztetni mindkét gyermekét, ahol jelenleg házi őrizetét tölti. Azt tervezi, amíg az eljárás folyamatban van, gyerekei Magyarországra költöznek, és itt járnak majd iskolába is. Ez azonban nem fog könnyen menni, mivel Ella nevű lányának édesapja, Erik Fischer nem engedi. - Erik rövid időre megkapta Ella felügyeleti jogát, ezt azonban Eva édesanyja megfellebbezte. Így a kicsi visszakerült nagymamájához, de az apa kérésének megfelelően a bíróság úgy határozott, külföldre nem vihetik Ellát az ő engedélye nélkül. Márpedig nem fog beleegyezni, hogy két órát kelljen autóznia, hogy láthassa a lányát – mondta el a Vasárnapi Blikknek a volt sportoló apa egyik barátja. Úgy tudjuk, Eva Rezesová direkt a gyerekek miatt bérelt olyan apartmant, amelyben mindannyian elférnek, és nagyobbik gyermeke már meg is érkezett hozzá. Sőt, az anya megkért valakit, hogy keressen megfelelő iskolát is. A kérdés csak az, hogy ki tudják-e békíteni az édesapát, aki haragban van egykori párjával.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Azért arról nem volt szó (az ítéletben sem), hogy jön az egész família! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Desischado: (21:58) Nem kellett volna keresztben "kivágni elé", hogy "mi majd megmutatjuk" .
Desischado
@verőce21: Kimentem rágyújtani, és számoltam tízig, de így is nehéz nyugalmat erőltetnem magamra! Komolyan, tudod, mit beszélsz?! Szóval szerinted, "nem kellett volna kivágni elébe" és mert kimertek, akkor rendben van?! Az nem baj, hogy a ribanc, többször lökdöste őket, meg villogott rájuk, és le akarta szorítani őket az útról?! Egyébként mert "kimertek elé vágni", akkor megérdemelték, hogy az életükkel fizessenek?! Most nem írom le, mi a véleményem rólad, mert nem tennéd ki az ablakba, és sajnos, jól nevelt is vagyok. De két dolgot megkérdeznék. TE EMBERNEK TARTOD MAGAD?! És ha valamelyik áldozat a TE HOZZÁTARTOZÓD LETT VOLNA, AKKOR IS ÍGY BESZÉLNÉL?!
verőce21
@Desischado: (22:03) Szívj el még egy pipát is! :)
Desischado
@verőce21: Tényleg érdekelne, hogy mi vagy voltaképpen? Erre csak ilyen ócska riposzttal tudsz jönni? Nem a cigi volt most a lényeg, vagy nem fogalmaztam érthetően? A hozzáállásod piszkosul nem emberi, de nem ám!
verőce21
@Desischado: (21:57) De legalább nem olyan elvakult és álszent mint a Tiéd! :)
pictor
Tényleg nincs rendes igazságszolgáltatás nálunk -mert pénze van, mindent lehet ennek gyilkos ribancnak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.