Karácsonyi ajándék horoszkóp Ha nem tudsz dönteni, hogy mit is ajándékozz szeretteidnek, kedvesednek, barátnődnek, az ajándék horoszkóp talán segít a döntésben. Kit tehetnél boldoggá egy szuper utazással, márkás bőröddel, távoli országról szóló izgalmas könyvvel vagy egy gyönyörű fényképalbummal, esetleg egy trendi ruhával?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Nagyon nem szeretnék a horoszkóp alapján ajándékot kapni, bizti, hogy a kukába kerülne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@silber13: Neked meg jó estét! Igen, de véleményem szerint mind a kettő nagyon szép!
Desischado
@silber13: Ez nagyon szép! Megfogom az egészet hallgatni! Nagyon köszönöm a kedvességed! Jól esik egy kis léleksimogató! Én is küldök neked egy nagyon szép dalt, bár ez nem karácsonyi, de nagyon szép!
www.youtube.com/watch?v=fwbQ0AW7hbQ
Remélem, tetszeni fog!
silber13
@Desischado: Köszönöm a zenét! 4-5-ször meghallgattam, mert egyre újabb és újabb rejtett finomságokat lehet benne felfedezni! Érzik rajta, hogy vérbeli zenészek készithették, akik mindent beleadtak a műbe! Köszi még egyszer!
dr. prédikátor
Ejnye ejnye kedves feleim! Hát illik igy karácsony előtt egymásnak esni?Fogadjátok meg intő szavaim és készülődjetek békességben a szeretet ünnepére! Béke legyen veletek és szeretteitekkel!Ámen!
Desischado
@silber13: Ezer örömmel, nagyon boldog vagyok, hogy neked is tetszik, nekem ez az egyik legnagyobb kedvencem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.