Budapest – „Sajnos nem így akartam, betörni indultam" – úgy tudjuk, ezt mondta a hatóság embereinek K. Attila, aki a gyanú szerint kegyetlenül meggyilkolta Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes, világbajnok birkózó édesanyját, Rózsika nénit. A Blikk megtalálta azt a házat, ahol a bűnöző október eleje óta albérletben lakott. A takaros XVII. kerületi ingatlanban több család is él. Sokan megdöbbentek, hogy K. Attilát gyanúsítják a gyilkossággal, teljesen máshogy ismerték a villanyszerelőt. – Mi azt sem tudtuk, hogy ez a szakmája. Nekünk is, a főbérlőnek is mást állított. Az is meglepett minket, hogy Attila már megjárta a börtönt – mondta szörnyülködve a ház egyik lakója. Pedig a férfi nem is keveset volt rácsok mögött, úgy tudjuk, saját bevallása szerint legalább tíz évet ült már. Információink szerint volt büntetve már lopásért, kábítószerrel való visszaéléséért, orgazdaságért, testi sértésért is. Sőt jelenleg is folyik eljárás ellene lopás, zaklatás és magánlaksértés miatt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
stone
Bízok benne, hogy végleg befellegzett neki...
Most a rabtársakon a sor. Úgy tudom nem igazán tolerálják a gyerekek, idősek, nők bántalmazóit a sitten.
Kala Majka
Sajnos, nem egyedül Komáromi édesanyja az egyetlen áldozat! Minden napra jut néhány halottja, vagy meggyalázottja, kifosztottja a liberális devianci-szabadságnak.

Csa a média nem tart minden áldozatot számon.

Egy pár hétig próbáltam kigyűjteni és rendszerezni az ilyen híreket, de feladtam, mivel nekem is csak 24 órából egy nap, amiből másra is kell időt fordítani.
nezelodo
"Kala Majka
Egy pár hétig próbáltam kigyűjteni és rendszerezni az ilyen híreket"

Hátha még azokról a bűncselekményekről is értesülnél értesülnél amelyektől nem szól az országos kanászkűrt! A keleti, délkeleti határ mentén történő bűncselekményére akkor kapom fel a fejem, amikor lerománozzák a tettest, és elkezd működni a fordítógép a fejemben.
nezelodo
Túl sokat hallott egy hiteles lepénylesőből a sallerosztásról, ragadós a példa, gondolta, demokrácia van, neki is szabad, különösen ha nőnek adja. Amúgy sem viheti be az oviba a vak komondort.
nezelodo
Na ez rossz helyre ment, megtréfált a gép.
törökbasa
Létezik a DNS-vizsgálat,100%-ig vihetik a gyilkosság tényét,miért nem ítélik halálra.Tudom, mert nincs bevezetve,hát itt lenne az ideje,mert egyre több a rabló gyilkosság.Rövidesen ez az elmebeteg is rövidesen híresség lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.