A 26 éves fodrász lány azért ment kivizsgálásra, mert állandóan migrén kínozta. Az azonban legborzalmasabb rémálmában sem merült fel benne, amit aztán az orvosok közöltek vele.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Őszinte hittel, és reménnyel kívánom, hogy gyógyuljon meg! Meg kell gyógyulnia!
martinpalermo
@Dulcinea:)) Most kellene,valami csodának történnie--nagyon keserű ilyenkor a lelkem pedig sosem láttam ,de így:(( Gyógyulj meg!
Dulcinea
@martinpalermo: ...senki nem szeret a betegséggel szembesülni, azok sem akik egészségesek, mindenkit megráz a tudat ők sem szeretik hallani, hogy valaki súlyos beteg...mint ez a szegény lány is...Meg kell gyógyulnia...
martinpalermo
@Dulcinea: Hiszek abban,ha az ember erősen akarja a másik gyógyulását segíthet,még akkor is ha ismeretlennek kívánjuk--de akkor van ereje igazán,ha valakit szeretünk,és azért aggódunk,volt már erre példa,én is kívánom neki--hogy meggyógyuljon:))) Mihamarabb:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.