Az énekesnő örül, hogy nem úgy kell elmennie, hogy nem élt meg nagy magasságokat és mélypontokat, de reménykedik még abban, hogy vár még rá egy fellángolás valahol...

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Kedves Keresztes Ildikó! Nagyon jól énekelsz, jó fej vagy, de ez a fiatalodási őrület nem éppen okos dolog. Az meg végképp butaság, hogy idősödve olyasmit nyilatkozol, hogy még ezután óhajtasz nagy szerelembe esni. Mindennek megvan a maga ideje, a nagy szerelemé pl. ifjú korban. Egy nagymama korú nő legyen inkább nagymama, ahogy én is az vagyok, és a fiatalos fickándozás helyett érdemes szépen, méltóságteljesen öregedni, mert ez az élet rendje.
varrólány
@lenhardtibolya: A szerelem nem korfüggő, jön amikor nem is várnánk . Nyilván ő sem lesz fiatalabb , de érzések lehetnek felemelők , és csodásak idősebb korban is.
Van egy nagyon szép régi magyar film, "Elsietett házasság " a címe. Érdemes megnézni, jó színészekkel , és a történet is remek. Késői szerelem, egyben megdöbbenés is a filmbeli fiataloknak , hogy megbolondultnak tartják a szülőket mert szerelmesek. De boldogabbak, és tényleg szép film.
qxy
Igaz. Mindenkinek akkor jön el amikor el jön. és ez lehet még odább is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.