Össztüzet zúdított a Fidesz vezérkara a Kúriára. A legfelső bírói fórum bűne annyi, hogy állást foglalt a devizahitelesek ügyében. Ám nem úgy, ahogy azt a kormány elképzelte.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A kormány a választások előtt biztosan nem akarta bedönteni a bankokat (és az országot) ezért tuti nem akarta hogy a Kúria semmissé nyílvánítsa a deviza szerződéseket. Így most meg van a bünbak, ráadásul úgy néz ki mintha a magyar családok érdekeivel is törődne...

Orbánt Balogh borította ki, mert egyáltalán nem egy futó bolond amint azt a Fidesz terjeszti róla, hanem csak fényt derített egy hosszú ideje folyó, de már nem letagadható, az állampolgárokat jelentősen megrövidítő NAV gyakorlatra.
A Tündik bündije
Persze, el tudom képzelni, ahogy telebőgte a párnát...
m.macskosz
@coni: Gondolom nyelvbotlás: Horváth Andrást akartál írni.
hallgatag
Na, Szájer mama, kiestél a körböl ???
Január
Ez már eső után köpönyeg. - amit a kormány csinál, maszatolás a javából.

Tetszettek volna állampolgárvédő jogszabályokat hozni mielőtt e gyalázatos, adósrabszolgasorba taszító hitel nemet be tetszettek volna vezetni!!!
Ezzel a hitellel csak az járt jól, aki haszonszerzés céljából befektetésre vette fel. Na, és kik ők? - ezt Csányi nagyon jól tudja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.