Kicsit elmérte az idei karácsonyfája méretét a Hajdú-Sarka páros. Ahogy általában mindig, Sarka Kata és Hajdú Péter a karácsonyi előkészületeket is remekül közvetítették a Facebookon keresztül. Így megtudtuk, hogy a fenyőfájuk talán egy kicsivel nagyobb lett, mint kellett volna, ugyanis szinte milliméterre pontosan felért a nappali plafonjáig. Így a díszeket felpakoló Hajdúnak nem volt könnyű dolga. De egy későbbi fotón már teljes pompában tetszeleg a fa, szóval a műsorvezető ugyanúgy megküzdött a fenyővel, mint a verekedő celebekkel. Ajándékok viszont csak 25-én reggel kerültek a fa alá, ahogy az angolszász országokban szokás. Kedd este ugyanis éjféli misére ment a házaspár, ahová most először lányuk is velük tartott, így a Jézuska csak másnak reggel találta otthon őket.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ráfázott, mert nagyobbat akart, mint Orbánék
Desischado
Eltűnhetne már ez a díszes páros a köztudatból!
evacica
Rázza csak a rongyot, elég ízléstelen ez a rongyszedés de mit várjunk Hajdutól? Róla sem hallani, hogy nagy adakozó lenne, őt sem érdekli mások nyomorúsága!
tivoli
@evacica: Hajdú pont azt csinálja, amit elvárnak tőle. Ha nem azt tenné, már régen nem tudnánk róla.
Oszt mért adakozna? Ha azt tenné, semmije se volna.
evacica
A rongyrázás fene mód megy Hajdunak! Ők a szegény gazdagok, pénz van, a jó ízlés a szerénység meg az ész hiány cikk!
tivoli
@evacica: Hajdú nem szegény szerény család sarja, sőt! Sarkának meg kellett felelnie a vizsgákon annak ellenére, hogy tehetős szülők gyereke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.