Az ugyanis természetes, hogy a múltat nem szabad elfelejteni, és a történészek még biztosan évtizedekig fognak sok cikket írni a fél évszázaddal ezelőtti világról. Meg a még régebbiekről. A múlt újraírása, de leginkább a múlt emlékeivel folytatott permanens presztízsháború, ugyanakkor aligha a jövőt építi.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"amikor a saját személyes múltjukkal haragba levők megpróbálják törölni a múltjukat, akkor ez is kirepül semmibe. Vagy csak egyszerűen semmilyen jövőképük nincs..." - Kövér Laca ezt azért elolvashatnád.Rád illik és a haverjaidra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Mobil123: Nekem mindig volt egy olyan érzésem, hogy Lacika komcsizásai mögött tulajdonképpen a saját lelkiismertével való vívódás van
Mobil123
@GeoCravker: Na ügye:-))) Mondjuk igaz ez az egyész bagázsra, de ő viszi a prímet. Ja persze ilyen felmenőkkel, és rokonsággal ! Még jó hogy szóba áll a nagybátyjával.
GeoCravker
@Mobil123: Kövérnél olykor az is meglepő, ha saját magával szóba áll. De tényleg az egész bagázsra jellemző a neofiták túlteljesítő buzgalma.
Mobil123
@GeoCravker: :-)))) Pedig legalább senki nem pofázna neki vissza és egyet is értene önmagával . Tehát nyugodtan beszélhetne csak önmagával, mert Mi tuti jobba járnánk. Persze a többi is követhetné példáját.
GeoCravker
@Mobil123: nagyon is :-))) Követhetné :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok