Az egykori nagy ő kénytelen volt a petárdázás elől menekülő kutyák hajkurászásával tölteni a szilvesztert. Molnár Anikóról köztudott, hogy régóta foglalkozik állatvédelemmel, nem csoda hát, hogy szilveszterkor is a kutyusokért aggódott. "A szomszédságban mindenki tudja, hogy a környékbeli házakban egy csomó kutya él. Ennek ellenére már egy órája elkezdték a durrogtatást, mint az igazi idióta hülyegyerekek. El tudom képzelni, ahogy eldobják, kilövik, felküldik az égbe azt a kínai szart, majd önelégült, kihaénnemláttátokmekkorátdurrant hihihi pofával büszkén rávigyorog a körülötte állókra. Na ez ám a valami, nem mondom. Enélkül nem is lenne élet az élet... Senkinek nem kívánok rosszat, de azért egy-két szirénázó mentőautó látványától (feltéve ha kézben robbant tüzijátékhoz és leszakadt ujjakhoz sietnének) nem biztos, hogy túl nagy sajnálatot éreznék. Mint ahogy ők, a kihaénnemek sem sajnálják a ma éjjel megárvuló, majd éhenhaló kutyák ezreit sem. A friss gerincműtétes kutyámról...

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Vannak emberek, akik az év utolsó napján engedik ki a felgyülemlett agressziójukat, hülyeségeiket.
Felnőtt emberek magukról megfeledkezve tombolnak az utcán.
Ocsmány beszédük, kiszámíthatatlan viselkedésük miatt messze kerülöm őket.:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Hallom a hírekben, mennyi baleset történt a petárdák miatt, de még tüzet is okozta felelőtlen emberek. Pintér elvtárs olyan ügyes, két hét alatt rendet tesz, akkor ezt a piti petárda ügyet miért nem tudja megoldani.
Van egy kérdésem, a károkat és a mentők munkáját kik fogják megfizetni?
Desischado
Maximálisan egyetértek az előttem szólók többségével, és Anikóval. Még én is megijedtem, akkorát durrant egy petárda a közelünkben, hát akkor a kisgyerekeke, meg az állatok! Én is utálom a petárdákat!
Vizual
Ennyi vénembert ! Boldog Új Évet !
De, nem a kutyát kellene ...?
levarosbukta
Azért nem nagyon értem hogy ezek a kutyák akik összeszarják magukat félelmükben a petárdázástól (egy évben egyszer) akkor amikor az ég zeng, villámlik, meg akkorákat durran hogy még én is majd becsinálok hogy hogy nem futnak világgá?? Hogy, hogy nem kell bezárni őket, hogy, hogy nem kell nyugtatót adni nekik?? Nincs ez a dolog egy kicsit túllihegve?
silber13
@levarosbukta: A blökik tudják, hogy ott a magasban azt a durrogás villogást az égiek csinálják, itt meg lent a gyarló emberek bolond szokásuknak hódolnak! Valaki súg nekik!:-)))
valakiaki
Én az összes buzeránsnak aki petárdázik a seggébe dugnám a petárdáját és ott robbantanám fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.