Még el sem kezdődött a műsor, a normális értékrenddel rendelkező tévénézők, olvasók kiakadtak a ValóVilág6 puncit és segglyukat is villantó válogatóvideóján. Hát kérem szépen örülök a 38 évemnek,s hogy nem kell most húszon évesnek lennem, mert az a generáció szellemi nyomorék/tisztelet a kivételnek/. Még csak haragudni sem lehet, inkább szánni valóak.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Még mindig jobb mintha az áramszolgáltató kapcsolja le a villanyt.
dömdödöm
katasztrofális , még jó hogy leb@szták az adást egy sz@r mellékkanálisra még véletlenül sem lehet majd rákapcsolni a 120 csatorna közül
pictor
Nálam biztos nem csapja ki, mivel nem nézek ilyen szemetet. Ha ilyet akarnék, találnék a neten hasonló sz@rokat. Normális ember nem igen tart igényt ilyen "produkcióra".
Hát,, ez van idáig süllyedt a magyar tv !:((
Kora14
A nézettség és a reklámbevétel a lényeg. Erőlködnek, de tul.képpen a tévé a végét járja, a net kiszorítja.
lópicigáspár
Atya ég lesz 6-is!? Na eddig sem néztem, eztán sem fogom! Sajnos ez kell a népnek, terelni a napi gondokról a figyelmet és erre a botrányos műsornál alkalmasabb nincs! Az öreg Goebbels Józsi jó tanító volt!
taglo
A mai fiatalok, legtöbje ,okos ,inteligens,ápolt,- !!! Ez nem a valóvilág ,amit ezek az aberált ,szopós ,dugós, állatkák produkálnak !A rendezőt ,és az igazgatót a BORUS-bikával megdugatnám ,egyenes adásban !(análisan )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.