Don Airey, a Deep Purple billentyűse nem hiszem, hogy lámpalázas lenne, hiszen vagy 50 éve szerepel a rivaldafényben, de legújabb szólólemezének a Keyed Up címet adta. Ez immár negyedik albuma a sorban. Most is kiváló zenésztársakat, barátokat választott, köztük olyanokat is, akikkel korábban egy bandában játszott. A legnagyobb név kétségtelenül Gary Moore-é, aki egykor a Colosseum II-ben volt a társa. Az itt hallható Mini Suite és az Adaggio a felejthetetlen gitáros utolsó felvételei közül való.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@silber13: Hallottam zeneiségedről,én elfogadom véleményed vita nélkül,hiszen olyan lenne ,bármilyen, főként ellen vélemény részemről,mintha a hajdú vitatkozna a harang öntő mesterrel.
silber13
@martinpalermo: Nem biztos. Lehet, nálad létezik az igazság ládájának a kulcsocskája!
De a Shadows akkor is A SHADOWS ! Nagybetűkkel!
varrólány
Most már keresek egy embert , egy embert keresek (ahogy Sándor György mondta volt) Aki nem szeret a Shadows-t!
Mert hogy még olyat hírből sem ismerek!:-)) Most már biztos hogy nem erről a bolygóról származok.!
martinpalermo
@silber13: Csak az életem igazságának, kulcsocskájával rendelkezem,de lehet,hogy másoknak is van hozzáférése,nyitogatják feszegetik...ahelyett,hogy becsöngetnének.:-))Minden" Bandát" kik számomra zenéjükkel megnyugvást,vagy más kellemes érzéseket generálnak,szeretem hallgatni,legyen bármi is nevük stílusuk,stb?A Shadows ott van ,és még jó néhányak.
silber13
@varrólány: Akkor azt hiszem, hogy találj egy olyan embert aki nem csípi őket, azért nagyon sokat kell keresned, tán lehetetlenre vállalkozol.
silber13
És John Lordnak volt egy erőssége: Ő egy vérbeli Hammond orgonista volt. Mert a Hammond az egy "különleges állatfajta!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.