Néhány órája indult Orbán Viktor hivatalos Instagram-csatornája, ahol a miniszterelnök mindennapjait bemutató fotókat teszik közzé. A kampánystáb azonban valószínűleg nem számolt azzal, hogy a fotómegosztó közösségi-oldalt főleg a kritikus fiatalok használják, akiknek a véleményét a Facebookkal ellentétben itt nem tudják eltüntetni az idősebb Orbán-rajongók.

A miniszterelnök profiljára egyébként három fénykép is felkerült ma, mind a három a Pekingi útról tudósít, és már 300 fölött van azoknak a száma, akik követik.



Néhány hozzászólás a képek alól:

dorcii91
#fulladjmeg #maradjott

leviahtan
#hazanegyere, #elmultnegyev, #sosehazudtam, #jobbanteljesit, #nyomorult

akosbaranya
#orbanviktoreatingthings

gyurinstagram
#felazsiainepseg#gay#nemleszunkgyarmat

maglite83

# maradjott

vargavivien99
fulladnál bele

williamcollinslvdn
#eastisthenewwest #rezsiharc #negyerevissza #viddatobbieketis

sogerald
#negyertekvissza

martinka80
#gyoker #tolvaj #szemtelen #loser

diepappe

#followforfollow?

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egyenlőre nem jön haza, hanem nyal, beszél, dicsekszik, oktat, ígérget. Azt hiszi a vendéglátók nem ismerik a közmondásunkat a messziről jött emberről? Dehogynem, úgy vannak vele mint Putyin, többet tudnak róla mint ő saját magáról, mert ő már saját magának is hazudik önmagáról, és ami tragikus, el is hiszi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nagyon király volt olvasni! (ezerrel visít a nevetéstől) Ezek szerint a fiatalok között sem mindenki agyhalott! Remélem, szavazni is elmennek! Na, hazugovics biztosan nem örült ezeknek a JOGOS!!! véleményeknek! Remélem, minimum epeömlést kapott! (reménykedik)
songoku
Egy egész ország köpi ki orbánt (kis túlzással egész Európa + Amerika + a háború ittas múlt + a remény egy (nem jobbikos) szebb jövő. És akit 10millió mínusz másfél millió + fél világ + történelem + jövő köp ki, az piszkosul ki van köpve!
mariaberta
Instagram indítása: Egy nárcisztikus személy, aki el van telve önmagától, legszívesebben állandóan magát nézegetné a tükörben, mint annó tette ezt a névadó.
Ha jól tudom, ezt a tulajdonságot gyermekkori sérülés fejleszti ki idézett személyben, s mint e személyt - saját elmondása szerint édespapa verte agyba és főbe- nincs min csodálkozni. A baj legfőképpen az, hogy az eredményt mi érezzük saját bőrünkön.
Az ifjúságnak meg gratulálok, csak így tovább.
szelbatyo
@kiabálka: Tudjuk. Mivel nem szeretnénk, hogy a Kedves Vezető tovább fáradjon a Nemzet felvirágoztatásának ( nálánál nagyobb ) embert kívánó munkálkodásán, kívánjuk, hogy ott dögöljön meg, ahol van !...
bukfenc
@szelbatyo: ebruár 15., 19:26

..és akkor még nagyon illedelmesen fogalmaztál... :))
kiabál- ka.ka meg ne szönyülköggyő',! szórjon hamut a fejére! (lehetőleg parázslót!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.