Néhány órája indult Orbán Viktor hivatalos Instagram-csatornája, ahol a miniszterelnök mindennapjait bemutató fotókat teszik közzé. A kampánystáb azonban valószínűleg nem számolt azzal, hogy a fotómegosztó közösségi-oldalt főleg a kritikus fiatalok használják, akiknek a véleményét a Facebookkal ellentétben itt nem tudják eltüntetni az idősebb Orbán-rajongók.

A miniszterelnök profiljára egyébként három fénykép is felkerült ma, mind a három a Pekingi útról tudósít, és már 300 fölött van azoknak a száma, akik követik.



Néhány hozzászólás a képek alól:

dorcii91
#fulladjmeg #maradjott

leviahtan
#hazanegyere, #elmultnegyev, #sosehazudtam, #jobbanteljesit, #nyomorult

akosbaranya
#orbanviktoreatingthings

gyurinstagram
#felazsiainepseg#gay#nemleszunkgyarmat

maglite83

# maradjott

vargavivien99
fulladnál bele

williamcollinslvdn
#eastisthenewwest #rezsiharc #negyerevissza #viddatobbieketis

sogerald
#negyertekvissza

martinka80
#gyoker #tolvaj #szemtelen #loser

diepappe

#followforfollow?

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egyenlőre nem jön haza, hanem nyal, beszél, dicsekszik, oktat, ígérget. Azt hiszi a vendéglátók nem ismerik a közmondásunkat a messziről jött emberről? Dehogynem, úgy vannak vele mint Putyin, többet tudnak róla mint ő saját magáról, mert ő már saját magának is hazudik önmagáról, és ami tragikus, el is hiszi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Ezek szerint még nem teljes az "agymosás" a fiatalok körében (sem) :)
összefogás
Remélem, soha nem jön haza!!!
ÖSSZEFOGÁST!!!
Mobil123
Na akkor erről ennyit !:-)) A fiatalok elmondtak mindent amit kell:-))))
coyote3
Az Instagram jobban teljesít :))))))))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Egyenlőre nem jön haza, hanem nyal, beszél, dicsekszik, oktat, ígérget. Azt hiszi a vendéglátók nem ismerik a közmondásunkat a messziről jött emberről? Dehogynem, úgy vannak vele mint Putyin, többet tudnak róla mint ő saját magáról, mert ő már saját magának is hazudik önmagáról, és ami tragikus, el is hiszi!
Dr. Felipe
Azt hiszem az oroszlán is kiköpné, de az biztos hogy sírva enné meg.
szelbatyo
@nezelodo: "...nem jön haza, hanem nyal, beszél, dicsekszik, oktat, ígérget..."
Hogy beszélsz ?... És a hazudozását egyszerűen kihagynád ? Hallatlan !... A lopást azt értem, hogy kihagyod, mert OTT nem mer lopni. Ha minden századik kínaitól kap egy pofont, az tizenkét millió... És Kínában gazdasági bűncselekmények büntetésére él a halálbüntetés... Itt sajnos nem...
Desischado
Nagyon király volt olvasni! (ezerrel visít a nevetéstől) Ezek szerint a fiatalok között sem mindenki agyhalott! Remélem, szavazni is elmennek! Na, hazugovics biztosan nem örült ezeknek a JOGOS!!! véleményeknek! Remélem, minimum epeömlést kapott! (reménykedik)
songoku
Egy egész ország köpi ki orbánt (kis túlzással egész Európa + Amerika + a háború ittas múlt + a remény egy (nem jobbikos) szebb jövő. És akit 10millió mínusz másfél millió + fél világ + történelem + jövő köp ki, az piszkosul ki van köpve!
mariaberta
Instagram indítása: Egy nárcisztikus személy, aki el van telve önmagától, legszívesebben állandóan magát nézegetné a tükörben, mint annó tette ezt a névadó.
Ha jól tudom, ezt a tulajdonságot gyermekkori sérülés fejleszti ki idézett személyben, s mint e személyt - saját elmondása szerint édespapa verte agyba és főbe- nincs min csodálkozni. A baj legfőképpen az, hogy az eredményt mi érezzük saját bőrünkön.
Az ifjúságnak meg gratulálok, csak így tovább.
szelbatyo
@kiabálka: Tudjuk. Mivel nem szeretnénk, hogy a Kedves Vezető tovább fáradjon a Nemzet felvirágoztatásának ( nálánál nagyobb ) embert kívánó munkálkodásán, kívánjuk, hogy ott dögöljön meg, ahol van !...
bukfenc
@szelbatyo: ebruár 15., 19:26

..és akkor még nagyon illedelmesen fogalmaztál... :))
kiabál- ka.ka meg ne szönyülköggyő',! szórjon hamut a fejére! (lehetőleg parázslót!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.