Hiába jelentették be, mégsem lesz idén Csillag születik. Úgy tűnik, a tehetségkutatóra nem sikerült annyi versenyzőt találni, amennyivel egy ilyen show-t meg lehet tölteni - írja a Bors.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jobb is...a tököm televan már az ilyen celebgyártó műsorokkal...mindenkit fel akarnak fedezni vagy mi a tököm?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Hellcat: A dal az megint giccsparádé persze de a csillag születikben voltak tehetséges emberek pl. a Szatmár kamara népitánc együttes. Ha nincs a csillag születik sosem hallok felőlük.
Hellcat
@Dr. Felipe: Jó részben igazat adok. Akkor úgy mondom hogy az énekes felfedezésből már nagyon elég lesz...a másik meg hogy a zsűri olyan...szóval...olyan ember zsűrizi le más munkáját akinek a munkáját én semmire se tartom :D
csikknorisz
@Dr. Felipe: Meg fog az szűnni, az anyacég is megszabadult már a beköltözős valóságsóktól, a magyar leányvállalat is már csak az alacsonyabb nézettségű szekunder adóján merte indítani.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Azért nem is kár de a csillag születik tehetségkutatóért kár.
csikknorisz
@Dr. Felipe: Annyiból jó volt az, hogy több műfaj is szerepelt benne. De énekesekből túl sok. 4 éve unokahúgomék is indultak a tánccsoportjukkal, ők is azt mondták, hogy minek ide ez a sok énekes, mikor van külön énekeseknek való "tehetségkutató" nem egy, menjenek azokba kornyikálni. :)
Maszlag
Felőlem megbukhat a többi is. Két éve nem nézek TV-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.