A Bors tett egy kísérletet arra hogy bemutassa, mit kezdenek a magyar járókelők azzal, ha egy magányosan üldögélő, láthatóan fázó kislányt látnak. Lilla volt a segítségükre. Korábban a norvég televízió mutatta be egy fiúval azt, hogy a reszkető gyereknek hogyan segítettek a helyiek. Azt a videót itt tudja megnézni!

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
@kacsa0707: Hát igen mert a fidesz annyira emberséges Mi ? Rokkantak kibaszása az ellátórendszerből , fogyatékos hozzátartozó gondozási díjának csökkentése , alanyi jogon szerzett korkedvezményes nyugdíj járulékká nyilvánítása megterhelve 16% SZJA-val . Van még bőven a "jó tetteikből" , viszont nem akarom napestig sorolni .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
@tűzróka0919: A rokkantakat nem csak a lógós naplopókat dobták ki jó pár rokkantsági nyugdíjjal rendelkező egyént ismerek, akik tényleg rászorultak mind ma is kapja a nyugdíjat, de ismerek olyan "naplopót", aki a rokkant nyugdíj mellet naponta egy disznót levág és feldolgozva feketén árulja, most már nem kap ellátást.
Alanyi jogon szerzett korkedvezményes nyugdíj förtelmes volt amikor 38 évesen nyugdíjba ment olyan tiszthelyettes, aki örökké irodába ült(micsoda megterhelő lehetett)
teljesen egészségesen, mert a katonai középiskola is beleszámított a szolgálati idejébe.
Ugyan hasonlítsuk össze egy lakatos vagy más fizikai munkát végző személy terhelésével. Ja természetesen a nyugdíj mellett még elvette két dolgozni akaró fiatal munkahelyét, mert szegény nyugdíjas unatkozott otthon.
@postamester: @GeoCravker: Fáj az igazság ugye.
postamester
Milyen igazságról pampogsz ??? Ez nem bal, vagy jobb oldali
kérdés...de nem ereszkedek le a béka s...ge alatti szinvonaladra !!
aremy
@Csizmás Kond: ez is olyan mint a tvnél lévő tvstáb annó tehát megrendezett
és ha nem is kötelet de jóó megrugdosni aki kitalálta ezt az egészet.
Desischado
Lényeg az, hogy a segítőkészség igenis nem halt ki! Ilyenkor nem szabad szó nélkül továbbmenni! Nekem is volt egyszer egy ilyen esetem, és le nem tudom írni, milyen jó érzés volt, hogy tudtam segíteni!
tűzróka0919
@kacsa0707: Már ne is haragudj de sugárzik a rosszindulat és az irigység a kommentedből . Én nem a csalókat védem hanem az olyan embereket kik valóban egészség károsultak és az átvariált rokkantsági törvény miatt kiestek a rendszerből , olyan címszó alatt , hogy REHABILITÁLHATÓ . Viszont az is ocsmány dolog , hogy egy testi vagy szellemi fogyatékos családtagot gondozó ember havi gondozási díját drasztikusan csökkentették vagy elvették .
2kyra2
Az én véleményem hogy a magyarokat nem kell lenézni, igenis vannak akik emberségesek, és odafigyelnek egymásra.Ez a videó egy vágott videó.Egy 2 perces részlet.2 perc alatt többen odamentek a kislányhoz.Én azért kíváncsi lennék a teljes videóra is meg a párbeszédre is,igazából az árulná el a legtöbbet,mert ez így nem valósághű.
Amúgy a magyarok közül egy kis ember hamarabb segít másokon mint egy rózsadombi emberke.pl . adománygyűjtés(lakjon jól minden gyermek alapítvány- betelefonálás),

propeller.hu/itthon/2873905-csoda-budapesten-hajlektalan-nenit-fogadott

csak ezekkel nem foglalkozunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.