Olyan sok pénzbe kerül a rezsi és a gyógyszerek, hogy nagyjából 3.000 forintja marad egy hónapra, amiből ételt vehet – árulta el a TV2 Aktív című műsorában a színész.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Sajnálom szegényt, az tény. Csak ilyenkor mindig felvetődik bennem ami sok-sok zenésznél is, akik rendkívül alacsony nyugdíjból élnek, hogy vajon hogyan adózhattak. Biztos, hogy amikor Paudics topon volt, jobban élt. De azt sem értem, hogy gyógyszertámogatást is kaphatna a jövedelme meg tartós betegsége kapcsán, miért nem él vele? Rezsitámogatást azt nem kaphat, mert azt a jobban teljesítő Fidesz eltörölte, egyre jobban vitte le a támogatás összegét, majd amikor már csak 300 forint volt, el is törölte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Költözzön az ötkerbe...ott kurvára támogatják a nyugdíjasokat. Havi 11 ezer fűtéstámogatás, ingyen krumpli, hagyma, alma meg még sok minden...
Naki
Annak idején kellet volna gondolkodnia, hogy a későbbiekre tegyen félre, azon kívül amióta ennyire kevés pénze van élelemre, egész szépen meg hízott. Már nem úgy néz ki mint a halál f@sz@...
DogAdventures
"Csodálkozol a kokainistán,
s nem érted?
Gondolkozzál az okain is tán -
s megérted!"
Kosztolányi Dezső
kukac50
Hány nyugdíjas és rokkant nyugdíjas van az országban aki ennyiből él.
Ez az országunk szégyene.
keresztapa
@kukac50: Paudics Béla nem az ország szégyene, A saját könnyelmű életvitelének a következménye, nem volt tudomása arról, hogy ha magasra jut akkor is fizetni kellene, nyugdíjalapot, csak zsebbe rakott jövedelem után, nincs nyugdíj. Szellemi tevékenység, most éljen úgy ahogyan fizetett!
análisdrabális
Nos bélusom. Engem kivágtak köz"munká"-ról, nem nem tűrtem hogy állatnak nézzenek. 2014.02.08- óta vagyis azóta hogy megkaptam az utolsó "fizetésemet" és kifizettem a számlákat 0 azaz NULLA forintból élek naponta.
Ma voltam kukázni, szerencsére találtam ehető kenyeret. Víz,áram,gáz, net addig lesz amíg ki nem kapcsolják.
Szóval bélusom, nem kellene rinyálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.