Megszüntette a bíróság Biszku Béla lakhelyelhagyási tilalmát, így az egykori belügyminiszter szabadon mozoghat már az országban, és mivel útlevelét sem vonták be, külföldre is utazhat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pacsni
mit akarnak, egy 100 èves embertol, hogy kulfodre szokjon? ugyan màr, nincs semmi èrteleme. ilyen hulyesèget kitalàlni? mèg ha kulfoldre is szokne, mihez kezdene szegèny szerencsètlen! en nem itelem el a Belat, mert annak idelyèn azt csinalt amit parancsoltak, ugy mint a mostani idoben, amit viktor parancsol azt teljesitik a szolgài.
dömdödöm
hová szökik ? Amszterdamba a madame tussaud panoptikumba rejtőzik el ?
Senara
Szánalmas hatásvadász cikk . Megvádolták több ember halálával délelőtt , délután megszüntették lakhelyelhagyási tilalmat . Mi a retek van , rettenetesen furcsa ítélet az első napon .Bűn ismétlés kizárva , bizonyítékok eltüntetése tanuk befojásolása szintén ? Eddig milyen vádak alapján rendelték el lakhelyelhagyási tilalmat ?
sokanvagyunk
A disszidensek tőlünk Nyugatra mentek - ez még Biszkunak is dereng tán... :))
dömdödöm
kiszökik délre és Bissau-Guineai baptista általános iskolában a 2.c -ben rejtőzködik a hátsó padban Abdul -Hakim Biscusama Faakhir néven :-)
dömdödöm
bajkonurba szökik ahol elvégez egy űrhajós kiképzést majd a ruszkik kilövik és földkörüli pályára állítják ,onnan tart majd rádiókapcsolatot moszkvával és washingtonnal
:-)
dömdödöm
mit kell szerencsétlennel xarakodni ? közmunkára kell itélni ! 5 év Idegenvezetés a memento parkban . Lenin , Osztapenko , marx ,engels , kun béla ,münnich ferenc ,
steimetz kapitány ,és a többi emlékműről nincs élő ember aki hitelesebben tudná a turistáknak elmesélni történetüket !
silber13
@pacsni: Igazad van! És vajh a mostani Viktor nyaloncok, hogy fogják majd igazolni a tetteiket?? Parancsra loptak, utasitásra fosztogatták az országot??
pacsni
@silber13: igen! azoknak is megvan valahol irva, hogy mennyit loptak, csaltak mindig van valami regisztracio. pl. mennyi vagyonra tettek szert, honnan szedtèk ossze magukat 4 èv alatt, ès mibol.
geo
Jól meg kell nézni kiről van szó és mit mond az egykori nyertes párt befutója. A mostani nyertesek se fogják érteni mi a probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.