Aczél Endre újságíró alpári stílusban alázta Hajdú Péter és felesége tévés szerepléseit, amelyre Kata mély döbbenettel reagált. Sarka Kata közösségi oldalán osztotta meg azt a bejegyzést, amiben Aczél Endre őt és családját szidja, minősíthetetlen hangnemben. "A jó k..va anyjukat! Neki is meg a férjének is. Se Hajdú Péternek, se az igazán dupla senki Sarka Katának semmi hangja. De kiállnak, majd fölveszik a gázsit. Vajon miért?" – fakadt ki az újságíró.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kissé sarkosan fogalmazott Aczélnak de igaza van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@nyanya001: jav : sarkosan fogalmazott Aczél ... ( nincs nak :) :)
JAJMÁR
Láttam a múltkori adást. Nem csak énekelni nem tud szegény Kata, de táncolni sem, és szórakoztatni sem. Minden pillanatban kínos volt a jelenléte. Nem színpadra termett. Ettől még nagyon jó anyuka, biztos. :)
vitamin51
Teljesen megértem Aczélt, ha valóban ő írta ezt a kis szösszenetet! Nincs az tanult, művelt ember ma Magyarországon akinél ne verné ki a biztosítékot ami a médiában, de különösen a TV"-n megy. Hol van az előírva, hogy ne káromkodhatná el magát valaki a saját oldalán, nem a sajtóhoz rohant ezzel a megjegyzéséhez, nem ő terjesztette, hanem pont a szóban forgó Sarka Kata, aki nem elég, hogy nincs hangja, két iszonyat formás, de ennek ellenére bot lábakkal van megáldva, de még ritmusérzéknek hangyányi nyomát sem látni egyetlen mozdulatában sem! Igenis, hogy bosszantó, ilyen mérhetetlen tudatlansággal, tehetségtelenséggel, fellépésenként 1 millát leakasztanak! Igenis felháborító, hogy az egész TV2 Hajdú kezében van, és még ő maga is oda pofátlankodott újra a képernyőre, egy olyan produkcióval, amiről nem átallják azt állítani, hogy szórakoztató! Mióta szórakoztató az, ha valaki fülsértően kornyikál, erőlködik, vigyorog saját magán kínjában, és még arra is képes, hogy az amúgy régen kiváló énekesnek számító partneréből is hamis hangokat csaljon elő? Miért szórakoztató az, ahogy a seggnyaló zsűri, akiknek a szakértelme, mint zsűrizésre alkalmas egyén, megkérdőjelezhető, úgy áradozik erről a két gyökérről, mintha ők lennének a megváltók? Miért esik több szó mindenhol erről a két IQ nulláról, mint mondjuk Pokorny/Dolhai, Gesztesi/Cserpes, Cooky/Hien, Majoros/Király, Hujber/Radics, Fekete/Nótár párosokról, akik legalább tényleg szórakoztatnak is, akinek nem okoz gondot, hogy a zenére mozogjanak, akik nem botlanak meg a saját lábukban és nem hajtogatják, hogy egy héten át mennyit dolgoznak azon az egy dalon? Egy ilyen fiatal, szép, sőt lehet, hogy tényleg kiváló anyuka, aki már főzni is tud, mi a bánatért nem marad meg a családi fészek melegében, amit olyan határtalanul élvez és képes azt hinni, hogy akik észreveszik a hiányosságait, "csupán csak azért, mert ők maguk rakjak az emberek képébe", azok mind irigyek rá? Viszont, azoknak az embereknek, akik még bíztatják is őket, akik...
Halszem
@vitamin51: "Hol van az előírva, hogy ne káromkodhatná el magát valaki a saját oldalán, nem a sajtóhoz rohant ezzel a megjegyzéséhez, nem ő terjesztette, hanem pont a szóban forgó Sarka Kata, aki nem elég, hogy nincs hangja," ... DE BUTA IS!
bakegya
Kinek lehet minta egy buta tyúk és egy gátlástalan önelégült majom?-hát igen csodálkoznék ha az Acél IQ-jának igen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.