Átadjuk-e a helyünket a villamoson egy terhes nőnek? – ezt tesztelte a Bors a hetedik hónapban járó Erika segítségével. A tapasztalatok azt mutatják: csak az idősebbek szolidárisak, a fiatalok a mobiljukba temetkeznek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez azért van, mert az a rohadt ballibsi kommunista csürhe, még megtanította a népeket a jó modorra! Most már egyenjogúság van! Ha dugni tudott, tudjon állni is! :-)
JAJMÁR
A múltkor az egyetem előtt álltam a buszmegállóban, egy 'barna' és nagyon csinos fiatal nővel. Észrevettem, hogy a csinos kis kabátkája alatt domborodik a pocakja. Bejött a busz, ezzel szinte egyidőben megrohanták az egyetemisták is. Felszálltunk, leültem. A sok egyetemista is. Akkor láttam, hogy a fiatal nőnek nem jutott hely, ezért felálltam és átadtam a helyemet. A velem szemben ülő fiatal lány arca vörös lett, magamban mosolyogtam... hát, nem vette észre! A fiatalok saját maguk életével, a társaságukkal vannak elfoglalva. Nem rosszak ők, biztos én is ilyen voltam :)

Leszállás után még + odajött hozzám a fiatal egyetemista, és magyarázkodott, hogy ő nem látta... szóval, ott van az a lelkiismeret :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.