Budapest - Simon Gábor újabb titkolt mesés vagyonára derült fény. Az MSZP egykori elnökhelyettese, volt honatya a Hír Tv információi szerint 75 millió forintnyi devizát (mintegy 250 ezer eurót) helyeztetett el a MagNet Bankban azon a számlán, amit még a politikus hamis útlevelével nyitottak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Én nem tudom milyen lehet ha valakinek ennyi pénze van, de hogy nem ücsörögnék rajta az biztos. Annyi jó ötletem van amit megvalósíthatnék belőle.
És azt sem értem ha már ennyi pénze voolt a lemondás után miért nem pattant meg- bízott az igazságszolgáltatásban? Az kreált neki egy hamis útlevelet és szerintem lesz még ez az. VAjon mit nem mond el? Miért? Kit véd ennyire?
JAJMÁR
Nem kerek ez a történet. Miért tartana rá terhelő iratokat egy "már lebukott" másik ember páncélszekrényében? A számlanyitás is fura. Olyan, mintha le akart volna bukni ez az ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.