EZ ANNYIRA JELLEMZŐ!! =)) Mindeközben - Meglehetősen furcsa felirat került az M5 tévécsatorna egyik műsorának videójára, amely szerint a NATO-nak egykor volt... Meglehetősen furcsa felirat került az M5 tévécsatorna egyik műsorának videójára, amely szerint a NATO-nak egykor volt egy „HVS szalonna” nevű főtitkára is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vicces? Talán, de jellemző

az legalább is az, hogy a index.hu Mindeközben rovatában való megjelenés után a felvételt törölték

Mottó:
A nagy „M” a magát közTV-nek csúfoló
propaganda eszköz nevében egyértelműen
a rendkívülien nagy Marha rövidítése

A beszámoló szerint meglehetősen furcsa felirat került az M5 tévécsatorna egyik műsorának videójára. Az adásban a közös európai hadsereg kérdéséről beszélt Somkuti Bálint hadtörténész, a MCC Geopolitikai Műhelyének kutatója. Ennek kapcsán a szerinte eljelentéktelenedett Nyugat-európai Unióról (társult tagok vagyunk) azt találta mondani, pontosabban a felirat szerint azt mondta, hogy: „egy volt NATO-főtitkárt kértek föl a vezetésére, HVS szalonnát”!! =))
Javier Solana de Madariaga spanyol politikus. 1995 és 1999 között a NATO főtitkára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.