Budapest – Felmérték a MOM Park mélygarázsában okozott károkat, a kivitelező pontos árajánlatot is készített az Oszter Sándor (65) színművész által megrongált bejáróról. Először úgy gondolták, hogy 6-700 ezer forintból ki tudják javítani az egyik márványoszlopon, az abban lévő acél tartószerkezetben és a mélygarázs falán hosszan húzódó sérüléseket, ám a Blikk információi szerint Oszternek kis híján egymillió forintot kell fizetnie. – A számla azért lett ilyen magas, mert több márvány burkolati elem megsérült, ezeket pedig igen költséges pótolni, teljes elemeket kellett cserélni – mondta el a Blikknek az érintett bevásárlóközpont egyik dolgozója, aki úgy tudja, a menedzsmentből tárgyaltak már Oszterrel, akinek a legfontosabb ebben az ügyben a diszkréció. A művész korábban nem volt ritka vendége a MOM Parknak, az eset óta azonban nem látták még a környéken sem. Arra vonatkozóan már a történtek után is nyilatkozott Oszter, hogy elismeri a felelősséget, mindenben együttműködött, s azonnal közölte, hogy az okozott károk költségét rendezni szeretné. A művész felelősségre vonásánál is jelentősége van, hogy kifizeti-e az igencsak borsos számlát, ez ugyanis enyhítő körülmény lehet az eljárásban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@zoltangabor: ma, 15:42
Akkor nem is zavarlak, még képes vagy virtuálisan kést döfni belém!
Sajnállak. Orvos mit mond? Menthetetlen vagy? Gyógyulást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ja, és képzeld jártam, sőt járok színházba, volt olyan időszak is, -no nem ebben a rezsicsökkentős világban-, hogy bérletem is volt a Madách-ba és a Vígbe. Persze ennek vége, de Oszter valóban nem érdekel különösebben. Igyon nyugodtan, amennyi csak belefér, de akkor ne üljön autóba.
nemjoezigy
@mariaberta: Megokosodni? "ez" sose fog, aki ilyeneket mond és ilyeneket tesz, az agyi ereje teljében van. Sajnos ehhez funkciója is van. A mi kárunkra!
Senara
Valahol olvastam , hogy azt mondta bakfitty és sokallja a millát . Nem hagyja magát levenni .
Desischado
@zoltangabor: Hogy nem sül ki a szemed?! Ki az elmebeteg, te, nem szégyelled magad! El lehet innen tűnni!
Desischado
Előttem is egy nagy nulla mostantól! Meglátjátok, az ügy el lesz sikálva, bár ne legyen igazam!
csa-csa
@Horizont: "számomra olyan mint az előre megfontolt szándékkal különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság.
Stohl Andrást, Udvaros Dorottyát és most már Osztert is "leírtam"! "
LEGTELJESEBB EGYETÉRTÉSEM!!!
Egyébként sosem fogom megérteni, ha valaki elgázol bárkit miért nem áll meg mentőt - és igen rendőrséget is hívni - mert hogy előbb utóbb úgyis elkapják, így legalább enyhítené a büntetést -. józanul sem - akár önhibánkon kívül is előfordulhat - állnak meg segíteni!! Megdöglenék a lelkiismeret furdalástól. Nyilván tudnunk kell ha - sors ne adja - bekövetkezik, így is úgyis megbüntetnek, de legalább az esélyt adjuk meg az áldozat sürgős orvosi ellátására!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.