Felfüggesztett börtönre ítélték Knézy Jenőt. A riporter a képernyőről is lekerül, míg jogerős döntés nem születik ügyében – írja a keddi Bors.

A sportriporter 2008-ban került a címlapokra, amikor akkori felesége feljelentette, hogy megverte őt, eltörte az állkapcsát, apósát pedig inzultálta.

Első alkalommal 10 hónapot kapott felfüggesztve, majd a bírósági ítéletet hatályon kívül he­lyezték. Két hete a bíróság – új eljárásban – első fokon ismét bűnösnek mondta ki: hat hónapot kapott felfüggesztve. Az indoklás lényege hasonló az egyszer már hatályon kívül helyezettével: nem ütött, de volt neje arcán bőrpír keletkezett – számolt be a Bors.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Jenő elkel válni , és nem verni az asszonyt .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@SpamKontroll: De aztán már az elvált nejét is megcsapta... Aki egyszer megüt egy nőt megteszi megint . Új kapcsolatába is . @nezelodo: "Meg le kell cserélni a példaképet." ... példakép , "nagy emberre" gondoljak (tompika után szabadon ) ?
Yoda69
A vak-komondoros gennyladat miert nem iteltek el, ettols sokkalta sulyosabb dologert?
Es raadasul az a barom, meg szavazhat is a sorsunkrol.
Fradigege
Apóst pedig inzultálta! Hoppá! Nem a nőket szokták inzultálni. No, gyere csak ide apuka! Most meg tudod mi a mélység titka, no! Te lebuksz, lepipantasz és nem mondjuk el senkinek. Vagy játszunk akkumlátorosat! Te leszívsz, én pedig kimerülök. Ebből lett a tárgyalás.
nemkati
@gödörben: Söprűn akarsz elmenekülni innen? :DDD
Igaz, annak a legkedvezőbb a fogyasztása. :)
gödörben
@nemkati: Nem menekülni söpörni a szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.