Hofi Gézáról azt tudtuk, hogy csodás humorérzéke volt, hogy szerették a kollégái, hogy sok poént az anyósára épített, de azt nem, hogy tulajdonképpen a „mamát” nagyon szerette, feleségét pedig imádta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Annyi bizonyos, hogy a magyar közélet egyik meghatározó humoristája volt,hasonló kaliberü nem volt, nincs és nem lesz !!! Hofi csak egy volt. Szivünkben él a
halála után is !!! Isten nyugosztalja békében !!!
Felejthetelen !!! A vadászkutya c dala máig szivszorongató !!!
bretagne
Én pedig arra gondolok, hogy ma milyen isteni humort tudna írnia az országban lévő állapotokról. De sajnos, elment. De humora megmaradt, még ma is idézzük folyton.
Soha nem lehet őt elfelejteni.
Grafix69
Én a rajongója voltam a humorának. 2000 ben egy előadásán azt mondta " Régen ha megnéztem egy Híradót akkor készítettem egy műsort ami több hónapig is ment a színházban.. Ma meg kapkodom a fejem , ami tegnap aktuális volt az ma már nem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.