Megszökött egy luxusautóval a 24 éves L. Ádám, amit egy kereskedésben mustrálgatott. A férfit üldözőbe vette a rendőrség. Amikor utolérték, gyalog próbált elmenekülni előlük, de elfogták. A fiatalember pénteken ment be egy szegedi autókereskedésbe azzal, hogy kocsit szeretne venni – adta hírül a rendőrség. Választása egy luxus Mercedesre esett, kérte az eladókat: indítsák be neki az autót.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Na ha ennyire idióta kereskedök vannak és ilyen még idiótább vevök, nem csodálkozom az eseten...Milyen biztonság van , ha egy 24 éves kölök csak " ugy " el tud kötni egy több milliós Mercit egy telepröl, vagy egy kiállitóhelységböl ???Ez ugy kacsa, ahogy van
Ismerek pár autókereskedö, de mindegyiknél van egy helyiség, ahol a megvételre kinált autút beindithatják...és onnan csak egy kóddal biztositott ajtón keresztül hagyhatja el. Milyen érdekes az is, hogy a re ndörök üldözöbe vették...Ott áltak esetleg a kapuban ???
postamester
@postamester: Jav:...áltak= álltak...bocsika

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.