Vége az Édes életnek Győzike számára. A showman a TV2 közleménye szerint tettlegességre vetemedett egy nővel szemben, kirúgták. A tévécsatorna a következőt tudatta közleményben: Július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Van Isten! mégha nem is látjuk és lassan dolgozik, de VAN! Ugye nem látjuk mostanában a Győzike ANGRI BIRD (fekete plüss madár) pofáját?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos ahol lakom odaszokott járni.
akkora a pofája mint a bécsi kapu.
Műveletlen bunkó.
mariaberta
Győzike? Ez ha 100 éves lesz akkor is Győzike? Benőhetne már a feje lágya de mit lehet tenni, ha a két csatorna versenyez ezért a primitív emberért .Majd most jön az RTL. vagy a Muzsika TV, esetleg ha nem fizeti ki az adótartozását leültetik, bár nálunk csak azokat büntetik, aki elcsen egy tekercs nylon csomagoló zacseket.
DR Eric CARTMEN
Adócsalóként még "működhetett" a díszroma. ??? Erkölcsök a'la TV 2 !!
Grafix69
Szerintem előbb vagy utóbb tanácsadó lesz ebből is.
silber13
Nem tudom ,mit kell meditálni ezen a bunkón! Egyszerűen ki kell írni a darabból, alkalmatlanság, összeférhetetlenség, stb címen és fel kell jelenteni a történtek miatt! Van egy felfüggesztette, azt most nyugodtan leülheti, közben meditálhat, merre is keresse Rómeóék sírját!
mariaberta
@DR Eric CARTMEN: Igazad lehet, példaképekre mindig szükség van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.