Vége az Édes életnek Győzike számára. A showman a TV2 közleménye szerint tettlegességre vetemedett egy nővel szemben, kirúgták. A tévécsatorna a következőt tudatta közleményben: Július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Van Isten! mégha nem is látjuk és lassan dolgozik, de VAN! Ugye nem látjuk mostanában a Győzike ANGRI BIRD (fekete plüss madár) pofáját?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Kibújt az antiszociális, deviáns cigány belőle...
Szvetlana
Van Isten! mégha nem is látjuk és lassan dolgozik, de VAN! Ugye nem látjuk mostanában a Győzike ANGRI BIRD (fekete plüss madár) pofáját?
volvós
Skinhead csoportok figyelem !!! szabad a (már)nem közszereplö celeb !!!
Már egyszer elkapták a XIII. kerületben, évekkel ezelött... Nosza itt a
préda, elövenni a Fa testápolót, és odavinni a NAV bejáratához...ha kell, darabokban
Egy gané ember...
pictor
Korábban kellett volna már, két lábbal, acélbetétes bakanccsal.:)
Cicamama55
Visszafizettetném vele azt a rengeteg pénzt, amelyből munka nélkül ilyen életkörülményeket tudott családjával élvezni eddigi élete során!
volvós
@Cicamama55: Reméljük, a teljes vagyonelkobzás után megtudja, milyen
az, amikor a zuhanyzóban kicsuszik a kezéböl a szappan...
Belevalós sukár csávó, azt is kipróbálhatja, föleg ha néger a cellatárs...
Csizmás Kond
Az, hogy mostanig egy ilyen tehetségtelen fajankóval dolgoztak már nem vet jó fényt rájuk, viszont annyira összekavarodtak a cigánnyal, hogy ez nem fog épp ilyer simán lezajlani.
qxy
Na majd keresnek más agyilag zoknit . Én meg is vertem volna.
De van helyette más az a Berki izom agyhalott Várom már azt a részt amikor lecsapnak rá és azt mondják. Berki,.- 5 év! .Bent meg,?? Na mutasd csak azt a vasalt herédet???
csip-csop
bese kellett volna engedni a studioba, olyan piszkosnak làtom az arcàt! lehet hogy cigàny? igaz èn ezeket a programokat nem nèzem
csip-csop
@m.macskosz: kik ezek a gusztustalan nok? olyan gusztustalanok mint z a cigàny!
dömdödöm
el sem kellett volna kezdeni a közös munkát ezzel a salgotarjáni sötét gyökérrel ? :-(
m.macskosz
@csip-csop: "Győzike" akkor tűnt fel, amikor a Romantic nevű zenekarban együtt énekelt ezzel a két hölggyel. Igen, cigányok/romák.
csip-csop
@m.macskosz: mèg jò, hogy nem ismerem ezeket a rossz cigànyokat, de ezekszerint soknak tetszik, mert ahogy olvastam règebben, akkor is ha nem ismerem ot, nagy sikeruk lehetett. Mindenesetre a nok borzalmas kondiba vannak. Nem nèznek ezek tukorbe? ugy csinàlnak mint Viktor ? Tukor nyizba?
Manhattan
Azért, valahol nagyon ügyes. Voltam egy barátom lemezbemutató koncertjén, ahol Győzi is fellépett. Baromkodott, dehát ez a dolga.
m.macskosz
@Horizont: Nekem úgy rémlik, hogy próbált énekelni,
de gondolom szóltak neki, hogy NEM KÉNE! :)
aloe
magamat is beleértve, mit irogatunk egy tehetségtelen cigány kapcsán, aki taho..és uninteligens, és eleve minek kellett vele szerződni???mondjuk én nem ismerem a folyamatos ténykedését...elég volt párszor látnom...hát undormány...
Pálinkafőző Rézüst
Jáááájjjj mán, csák a főtesóját utánozta má''-
...há mi a gond máááá ezzzzze???
human
Remélem többet nem látom képernyőn ezt az idiótát.
lajospapa
Azt kell mondanom, hogy Győzike nem volt hülyegyerek. Azok ellenben akinek a torkán le lehetett nyomni a szereplésével készült műsorokat éveken keresztül? ne csodálkozzunk bizonyos politikai sikereken sem. Mi képesek vagyunk a sz..t is elfogadni, nem is túl szép csomagolásban. Éveken keresztül, akár megszavazva is.
szandokan
@lajospapa: Fején találtad a szöget. Mindenki szidja Győzikét, miközben csak azt csinálta, amit a nép akart látni tőle. Ő meg azt csinálta. Sok ilyen celeb műsor volt, van,lesz, és bizony egy sem élne meg, ha a nézők leszarnák őket. De ők már reszkető kézzel várják a távkapcsolón, hogy mikor jön az anyázós show, és persze a gyerekeiket is odaültetik, ami a legszomorúbb az egészben. Közben az M1 - en megy egy kulturális műsor, na nehogy mán...:-)
Yoda69
@lajospapa: Jo a politikai parhuzam.
gyozeke is csak azt csinalja, amit a csuti taho. Lenyomja az emberek torkan a Vim-es dobozt ugy, hogy azok meg tapsikolnak is hozza. (Jo nehany van itt a forumon is kozuluk:)
gyozeket kirugtak, mar csak arra vagyok kivancsi mikor kerul sorra a zsirdiszno.
Levendula
@szandokan: Nem a nép akarja látni, hanem egy bizonyos népcsoport, akik egyre szaporábban... szaporodnak...
nezelodo
Na ne!!! Rasszisták vagyunk, ha rosszat gondolunk róluk! Ilyent egy Dakota nem tesz, csak a Győzike, meg az a tesónk, az aki nekem könyörgött, hogy segítsek rajta az üzletemben! Nem kellett volna, az ellenértékre keresztet vethetek, kellett a segítségemmel is épült ház avatójára a tűzijátékra a szolgáltatás ára. Persze tapasztalatból tudhattam volna, mert eddig minden egyes esetben átvertek, akár "mezítlábas" dakota volt, akár választott vezetőjük, de volt, hogy hites testvér is volt a buliban! Ideje tanulnom, és távol tartani magam tőlük, és másoknak is ezt javaslom.
tivoli
@human: A választás a tiéd. Nem muszáj minden szart nézni, elég a neked tetszőt. Pl, Győzikét.
human
@tivoli: Ha az utcán látsz egy deszkát kiálló szöggel te nyugodtan tovább mégy, mert időben észrevetted? Nem jut eszedbe, hogy esetleg el kellene rakni az útból, hogy másoknak kárt ne okozzon?
Hogy nem néztem egy dolog, de azok érdekében is szóltam, akik nézték és nem fogták fel, hogy mennyire káros nekik vagy gyerekeiknek a műsor.
tivoli
@human: Ez lehet a te értékrended. Másoknak meg más. Úgy is fel lehet fogni, hogy nézd csak gyerekem, mekkora állat ez a gyözike. Ugye te nem szeretnél ilyen sekélyes produktummal ilyen sokat keresni?
dömdödöm
Remélem végleg vége a brazil udvaribolond cirkuszának !
magyarbakancs
Ezt a senkiházi műveletlenen szerházi mocskos cigót mi a francnak mutogatják?
Fekete lábú istenit annak a.


dzup roma.
szandokan
@Yoda69: Olyanok is vannak itt sokan mint amilyen te vagy. Azt nem tudom, aki állítólag kint él külföldön, túl sokat nem is dolgozik, mégis nagyon sokat keres, az milyen alapon kritizál, szid bárkit ebben az országban? Nem tudom, nekem eszembe sem jutna felmenni mondjuk egy német internetes fórumra, hogy ott bíráljam a politikusok ténykedéseit, vagy kritizáljak embereket. Én itt élek, itt dolgozom, ők meg ott. Mi közöm hozzájuk? Zsírdisznó, azért ez érdekes, igy csak egy ember nevezte eddig Orbánt...
szandokan
@Horizont: Például a Vizilabda EB mostanság...:-)
szandokan
@Levendula: Azért én ezt ennyire határozottan nem merném kijelenteni.
ágimami
Egy mai lapban győzike cáfolta a kirugását, (állítólag egy Plazaban pont felvételen volt mikor megkérdezték) azt mondta ez csak a TV2 reklámfogása szerinte, a nagyobb nézettség érdekében!
Hát ki tudja?? Minden elképzelhető a mai világban!! SAJNOS!!!
nezelodo
ágimami
Egy dakotának azt sem hiszem el, már, amit kérdez, mert az is sanda szándékot jelez, nekem elhiheted. Nagyon igaza a egyik miskolci polgármester jelöltnek. Aki meg annyira visít ezért, nosza költözzön közéjük az avasi lakótelepre, aztán onnan trombitáljon!
szandokan
@Horizont: Én senkit nem utálok, legfeljebb véleményem van az illetőről.
Szvetlana
@csip-csop: 20.39 Küldök neked egy kis olvasnivalót, ha érdekel, olvasd el:)))
tivoli
@Horizont: ma, 13:28
Elég, ha csúnyán néz, mint az óvodában?
Szvetlana
@szandokan: abban igazad van, hogy maguk a cigányok nem rajoganak már a Győzikéért.Éppen ezért nem is nézik a műsorát. A legmegdöbbentőbb, hogy a mulatni vágyó és ezt a színvonalat viselő magyarok nézik.Győzike akkor volt népszerű, amikor a Fekete Szemekben "énekelt. Abban én szerettem a Völgyi Zsuzsi hangját.
tivoli
@Horizont: ma, 14:09
Miért utálna? Nem is ismer, nem foglalkozik veled, nem érdekli, hogy kövér vagy-e vagy sovány. Hányszor eszel naponta, mennyi a fizetésed, hány gyereked van, van-e hol laknod. stb. Akkor te miért foglalkozol vele annyit? :-))))
tivoli
@Szvetlana: ma, 14:13
Én a Katinkáét is. És jók voltak ők hárman a Romanticban.
Bár Bea asszony igen féltékeny volt, úgyhogy bármerre járt Győzi, bármeddig is tartott a koncert, mindig haza kellett mennie.
tivoli
A Fekete szemek az nem a Bódi Gusztiék?
Szvetlana
@tivoli: Bocsánat, eltévesztettem. De igen, a Romantic volt.

Nekem évekig (20 éven át) a munkám során kapcsolatom volt a cigányokkal, nagyon ismerem a szokásukat, zenéjüket, hagyományukat, gondolkodásukat. Mindíg tudtam, hogy éppen mi a sláger náluk. És persze sokat kellett velük beszélgetnem, később már szinte értettem a nyelvüket.
Yoda69
@szandokan: 12:37
Nezd, lehet hogy kulfoldon dolgozom, de attol meg magyar vagyok. Rendelkezem magyarorszagi lakhellyel, es 2-3 honapot egy evbol otthon toltok, altalaban a Karacsonyi idoszakot. Ja es a befekteteseim utan otthon adozom. Ugyhogy minden jogom megvan ra hogy kritizaljam azt ami nem tettszik.
Mellesleg ennyi erovel te sem szolhatnal bele, mert te is kulfoldnek koszonheted a jovedelmet zomet. Csak neked ehhez szinte ki sem kell mozdulnod otthonrol.
A zsirdiszno kifejezes valoban csunya szo, de ami azt illeti ezt koszond a jobbereknek, ok kezdtek az effele kifejezeseket hasznalni Gyurcsannyal szemben. Persz most csipi a szemetek, hogy orbanra beszel igy valaki.
tivoli
@Szvetlana: ma, 14:29
Ha kapcsolatban vagy velük és emberszámba veszed őket, nincs is nagy baj. Tapasztalatból mondom. Nekem is vannak cigány ismerőseim.
tivoli
@Horizont: ma, 14:21
Nem vált be? Én megéltem már néhány mini elnököt és egyik sem vált be, bármilyen rendszer, párt képviselői voltak.Nekem, neked, nem. De biztosan vannak sokak, akiknek igen. Érdemes ezen agyalni?
szandokan
@Yoda69: Nem külföldnek, hanem magamnak, csak el tudom adni külföldön, mert nagyon piac képes. Minden másban egyébként igazad van, de te mikor mentél ki, ha szabad kérdeznem? Orbán alatt, vagy esetleg más regnáló kormány idején? Azért ez nem mindegy.
szandokan
@tivoli: Neked tetszett az a nyávogós giccshalmaz? Azért bízom benne, hogy tudok kik ezek: Deep Purple, Ozzy, Rainbow, Iron Maiden, Judas Priest, Jethro Tull, Pink Floyd, Hammerfall...:-)
szandokan
@Szvetlana: Völgyi Zsuzsi nagyon szép nő, de nálam ennyiben ki is merült a zenekar...:-)
csip-csop
@Szvetlana: ha errol a cigànyròl akarsz kuldeni olvasnivalòt, abszolult nem èrdekel.ez a màsik moslèk az orszàgnak.
Meine Ehre heisst Treue
@magyarbakancs: Szépen tetszett fogalmazni a putris, cigány szupermenről (Dikmen).
Vadlaci
Nem az a baj, hogy elküldték, hanem az, hogy egyáltalán beengedték!!! Az általa közvetített kultúra nem minősíthető. Nem az a baj,hogy cigány, hanem az,hogy bunkó. A miskolci polgármesterjelöltről: Ha cigány bűnözi, az cigánybűnözés., ha horvát, akkor horvátbűnözés ha magyar, akkor magyarbűnözés/ fidesznyik, vagy más/. Ok nélküli cigányozást elitélem, de ha cigányra vonatkozó valóságot mondanak, akkor helyénvaló a cigányozás. Egyébként is, a cigányok egymás között cigánynak nevezik egymást. Ha én teszem, akkor az miért elitélendő? Ez diszkrimináció.
picike
na szóval ez ugy van a kis cserebogár kicsi de ha megnő is attól még cserebogár csak kicsit barnább de attól az még cserebogár maradt mint én kis cserebogár
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos ahol lakom odaszokott járni.
akkora a pofája mint a bécsi kapu.
Műveletlen bunkó.
mariaberta
Győzike? Ez ha 100 éves lesz akkor is Győzike? Benőhetne már a feje lágya de mit lehet tenni, ha a két csatorna versenyez ezért a primitív emberért .Majd most jön az RTL. vagy a Muzsika TV, esetleg ha nem fizeti ki az adótartozását leültetik, bár nálunk csak azokat büntetik, aki elcsen egy tekercs nylon csomagoló zacseket.
DR Eric CARTMEN
Adócsalóként még "működhetett" a díszroma. ??? Erkölcsök a'la TV 2 !!
Grafix69
Szerintem előbb vagy utóbb tanácsadó lesz ebből is.
silber13
Nem tudom ,mit kell meditálni ezen a bunkón! Egyszerűen ki kell írni a darabból, alkalmatlanság, összeférhetetlenség, stb címen és fel kell jelenteni a történtek miatt! Van egy felfüggesztette, azt most nyugodtan leülheti, közben meditálhat, merre is keresse Rómeóék sírját!
mariaberta
@DR Eric CARTMEN: Igazad lehet, példaképekre mindig szükség van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.