Magyarország - Nem az alkalom szüli a tolvajt, éppen ellenkezőleg: a magyar betörők alaposan felkészülnek egy-egy akció előtt, értenek a zárakhoz és a riasztókhoz - oszlatott el egy közkeletű tévedést beszélgetésünk elején Tarjányi Péter (45).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A mert illiberós rendőrtábornokunkkal az élen jár orbánisztán a felderítésekben és a közbizonytalanság törvényes megvédésében!-köszönjük vicctor a fidess rendszer gazdálkodást.
Meine Ehre heisst Treue
A leghatékonyabb megoldás tényleg a megelőzés: a bajt meg kell előzni, nem átélni. Persze a legjobb megoldás, ha a néhány ezer bűnözőnket, akik szabadlábon és valamelyik BV intézetben vannak eltakarítjuk erre célra megfelelő nagyon durva kényszermunka táborokba. Ha nincs bűnöző, nincs bűn (elvileg!) és a társadalom tagjainak többsége rendes ember.
Persze ez nem ilyen egyszerű, mivel a munka nélkül szerezhető pénz és javak mindig is csábítanak a Sötét Oldalra, ezért az Erőben lévő zavar szerintem ezzel a drasztikus módszerrel sem szanálható teljesen. De minimálisra csökkenthető, ugyanis a bűnözés aránya nem mindegy. Nem mindegy (pusztán hasból írom), hogy 1000 rendes emberre 80 bűnöző jut vagy csak 5.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.