Tarlós Istvánnak számos kihívója akadt eddig a baloldalon. Volt, aki csak órákig akart Budapest főpolgármestere lenni, más jelölt még arról sem tudott, hogy nevét bedobták a köztudatba.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez pedig úgy baromság, ahogy van. Kálmán Olgánál nyilatkozók határozottan elmondták, hogy csak akkor szólalnak meg, ha meg van az az ember, akit mindhárom part elfogad. Meg lett Falus Ferenc, és nyilvánosságra hozták. Hogy a jobboldali sajtó hogyan keverte a katyvaszt, hogy bizonytalanná és csalódottá tegye a baloldali érzelmű embereket, ezek az ő aljas húzásai. Ezzel azt akarták elérni, hogy elmenjen az emberek kedve a választástól. A felsoroltakról szó sem volt. Egyedül Magyar György szólalt meg, de őt a civilek akarják főpolgármesternek. Természetesen nem a CÖF :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.