Az özvegy szerint Vargha Zoltán kegyeletsértő, s valós orvosi diagnózist nélkülöző nyilatkozatokat tett, s ezért  rágalmazás miatt ügyvédhez fordult – írja a Blikk.

Mint ismert, Vargha rövid ideig talpmasszázzsal kezelte az agydaganattal küzdő Bajor Imrét, s bár a hagyományos kezelések mellett szinte minden lehetséges alternatív gyógymódot megpróbált a színész és felesége, ezek közül csupán egy volt Vargha Zoltán – amúgy sokak által vitatott – módszere.

A család egyik nagyon közeli barátja a Blikknek azt mondja, Bajor Imre megbánta a kezelést. Szerinte a színész egyetlen lelete sem került Varghához, aki Hajdú Péternek azt állította, Bajornak sem a tüdejében, sem az agytörzsében nem volt már nyoma rosszindulatú elváltozásnak.

Vargha Zoltán minden alapot nélkülöző, kéretlen nyilatkozatai miatt a család kénytelen jogi lépéseket tenni – erősítette meg információinkat Hegedűs László, a család ügyvédje.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ugyanugy tettestársként - az "orvosi " tiutoktartás megszegése miatt elitélném a hajdupetike bulvárcelebet, mert az Ö müsorában nyilatkozott ez az elvetemült csaló kuruzsló !!Ha jó az ügyvédje az özvegynek - márpedig biztos az ! - simán megnyerik a pert... Ki kell vizsgálni a kókler elmeállapotát is...Gazember és kész ( a hirek alapján )
Senara
Nagyon helyes , per tárgya lehet még a B 17 is ami hatástalan a rákgyógyításában . Halálos betegek vámszedője a rohadék . Van pofája megmagyarázni miért halt meg szegény .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.