A pénteki műsor elején Sebestyén Balázs hirtelen távozott a Class FM stúdiójából. Kollégái persze nem árultak el sokat az esetről, csak annyit mondtak, hogy mindenki életében van olyan pillanat, amikor abba kell hagynia a munkát és el kell mennie.

Délután érkezett a hivatalos magyarázat a Class Fm-től, ebben ez olvasható:

"Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban" – válaszolta a Class FM sajtósa az Origo érdeklődésére.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban"

Ez teljesen jogos és természetes.
A megerőszakolt lány és családja is így gondolta...(:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ki futtatja ezt a bárgyú képű, nem médiába való fijjúcskát?
esdi
Nem ő a hibás. Azok akik erre vevők. A haláleset miatt együttérzés még akkor is kijár, ha egy emberi hu...ék. Azonnal eltiltanám minden médiából.
1magyar
@dr. prédikátor: De már elég régóta.
volvós
@Cicamama55: Csak nem füz érzéki szál ehhez a ...höz; hogy ennyre óvod, véded ??? Eszedbe sem jutott, hogy a Class FM vezetösége két lábbal kirugta ezt a ripacsot, és olyan utilaput adott neki, hogy soha ( SOHA ) ne jusson Magyarországon ilyen müsorhoz ???
Mert ez sokkal hihetöbb verzió , mint a " haláleset "!!! Föleg, ha elöre várható volt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.