BUDAPEST – Bea asszonyt (42) viszi magával a dzsungelbe az RTL Klub. Azok után, hogy a Gáspár családot kirúgta a TV2 Édes élet című valóságshow-jából, Győzőt az RTL Klub székházánál kapta lencsevégre szemfüles olvasó-riporterünk, a Blikk pedig azt is megtudta, hogy miért. A csatorna ugyanis feleségét, Bea asszonyt viszi magával Afrikába, a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkcióba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
A celebjeink közül, egyik sem lett link?
Fing az, akit ez érdekel mélységesen?
Győzike helyett az asszony virrasszon a vadonban, Vadon Jani társaságában, hisz dzsungelben falnak nincsen füle, ahogy írásomnak farka se tartalmában?
Ki megy, ki nem, egyértelmű. Meg volt az már az elején is, csak kell a hamis felhajtás, a szenzáció keltése, hogy népszerűség esése ne zuhanjon, ne rohanjon a szakadékba, vadon disznói közé a moslékba?
Equilibrium
Na, gáspár féltékeny lesz. bejajasszonyt el fogják csábítani, esetleg meg is répázzák??? :)
mariaberta
Micsoda különleges képességekkel rendelkezik ez a házaspár, hogy ennyi műsorban szerepelnek, degeszre keresik magukat, de az adót nem óhajtják befizetni. Igaz, minek, Ha megtehetik?!
Azért az elég szegénységi bizonyítvány, hogy mind két csatorna futtatja őket, míg a profi színészeket mellőzik. Miért csak ilyen ócska műsorok futnak, mint az édes élet, meg az éjjel-nappal? Olyan sok remek TV játékot készítettek abban az átkozottnak titulált korszakban, ma miért nem lehet komoly vagy vidám játékfilmeket csinálni.
Miért az ilyen primitív embereket futtatnak? Tud erre válaszolni valaki? Ha Beja asszonyt nem is hagyják a vadonba, nem ártana meghagyni házi asszonynak Győzikét meg házi embernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.