3,5 millió forint adomány és közel kétezer ember gyűlt össze október 1-jén este a Szent István Bazilikában Mága Zoltán és sztárvendégei jótékonysági koncertjén, melyet a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) 2015-ös Los Angelesi Nyári Világjátékokon részvevő sportolói javára rendeztek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@vukkocska: Ennyit a Mága a saját zsebéből is kipengethetett volna szép csöndben minden csinnadratta nélkül. Nem tehetek róla nem nagyon nem bírom ezt a pojácát.
vukkocska
@levarosbukta: Gyönyörűen muzsikál, az tény. Hogy emberileg milyen, azt már nehezebb megítélni. Az már inkább párthovatartozás kérdése. És ő nagyon dörgölődzik, pedig megél saját munkájából is. A felajánlott ingyen jegyeit az újévi koncertre is Felcsútnak ajánlotta. Nagyon kedvesnek akar látszani, csak szerintem az manír.
levarosbukta
Tény, hogy muzsikálni tud. De amikor lekoppintotta a hintón való bevonulást, meg a többit André Rieu-tól, na akkor valami megtört bennem. Onnantól kezdve datálom az utálatom.
tivoli
@levarosbukta: ma, 18:49
S ha történetesen nem látod a hintós jelenetet, akkor most is szeretnéd?
Mi köze a hintónak a művészetéhez? Tud, vagy nem tud hegedülni? :-))
levarosbukta
@tivoli: Ne csak írjál olvassál is! Az első mondatom az volt a hogy "Tény, hogy muzsikálni tud". A többi meg szubjektív dolog.
tivoli
@levarosbukta: Írtad. De aztán mást írtál, azért kérdeztem vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.