Még el sem kezdődött a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor tortúrája, hiszen a versenyzők az első két afrikai éjszakát egy elegáns szálloda falai között töltötték, ennek ellenére Szabó Zsófi és Aurelio máris túl van egy kisebbfajta infarktuson.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Kis aranyos ez a Zsófi. Ezt is túl fogja élni.
tivoli
@mariaberta: tegnap, 20:15
Delhusa mesélte, hogy ilyen műsorokban az a lényeg, hogy minél inkább alázzák, félemlítsék a résztvevőket, akik csak ott a helyszínen szembesülnek a valósággal. Nem is tudják előre, hogy igazából mire vállalkoztak.
mariaberta
@tivoli: Ha tájékozódott volna a néhány évvel ezelőtti műsorról, mindjárt tudta volna mi vár rá, természetesen a gázsin kívül. A kis szende úgy gondolta, hogy ennyi pénzt, csak a kirándulásért kapja? Ismerve korábbi megnyilvánulásait, nem hittem volna, hogy ennyire naiv.
mariaberta
@Horizont: mert Te egy "báratlan, ügyetlenke vagyol"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.