A nyár folyamán több ízben töltöttem be a zsűrielnöki tisztséget gasztronómiai fesztiválokon. Szívesen tettem eleget a tótkomlósi főzőverseny felkérőinek is, hiszen egyik legjobb barátom, Takács Ferenc is jelen volt, akivel gyermekkoromban együtt töltöttük a szünidőt. Bár az élet engem elszólított onnan, de barátságunkat mindmáig ápoljuk. A mai receptet ott jegyeztem, amelyet most tisztelettel megosztok. Megjegyzem, hogy Tótkomlóst akár hazánk gasztronómiai bölcsőjének is nevezhetnénk, hiszen ki ne ismerné a Békés megyei szalámit? Jó étvágyat! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás