Budapest ― Elismerte a külügyi bizottság elnöke, hogy létezik Magyarországon egy olyan korrupciógyanúval érintett kör, amelynek tagjait kitiltották az Egyesült Államokból.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
valoszinu, hogy kaksi van a palacsintaban, nemcsoki, ha mar egy fideszes is ezt allitja. Csak most ne kezdjen el ertetlenkedni, hogy miert nem hasznaltak a szokasos bunugyi csatornakat: Hat eppen ezert, mert nem biznak egyaltalan az orban- rendszerben , mert tudtak, ha mindent elmondanak a magyar bunuldozo szerveknek, akkor azok ugy eltuntetik a bizonyitekokat,,mint Jozsi a zseborat.

Nem ismeretlen kis piti zsebtolvajokrol vannszo, hanem kozeleti szemelyisegekrol, akiknek talan meg mentelmi joguk is van, igy az e'etbe nem kapna el oket senki.

Eleg beszedes dolog, hogy a botrany kitorese utan 2 nappal vidanak meg a helyettesenek surgos nyaralhatnekja tamadt, keso osszel...

Idoben fog a fideSS kormany magyarazatot kapni Amerikatol, de azt nem teszik ki az ablakba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.