Szerződést szeghetett azzal, hogy a tévében vetkőzött Bódi Sylvi. Miközben a dzsungelben pucéran fürdőzött, itthon a Playboyt úgy kínálták, hogy az olvasók utoljára láthatják ruhátlanul.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Hol lehet ezen nénit megrendelni, mert nekem itthonra kell 4 db :

1. mos
2. főz
3. takarít
4. velem foglalkozik...

Álmodik a nyomor :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@nyanya001: Úgy látom, - olvasom, tényleg nem vagyunk egy hullámhosszon :). Vettem én, hogy vicceltél, értettem is! Azért válaszoltam rá amit! Te is vedd észre a ":)" jelet !
Válaszolhattam volna a protkómat elhagyom típusút is, de az látható a képen, meg azt is, hogy az öreg nyugdíjas nem atléta, lassú mint a teknős béka...

Tudod, mint a dokinál : Doktor Úr, már nem hallok jól, mit tetszett mondani ? Elmehetek, vagy elmebeteg ?

Szép napot!
DogAdventures
Szuper csaj! Egy okos nőnek milliónyi ellensége van: az összes buta férfi.Azt kell, hogy mondjam, utálom a pénzt. Amit azonban még jobban utálok, az, ha nincs.
csip-csop
micsoda nagy meglepetès! levetkozott? ki ez a no? en nem ismerem!
Főlökött
@DogAdventures: Maradjunk annyiban, erotikusan duzzadt, minden téren. Nincs lekallódva... De azt ne feledjük, hogy a szépség mulandó is!
Utána majd mi lesz ? :) Ha eléri a vén szatyor a 40-et, lecseréljük, 2 db 20-asra ?

Most még megy a szekér, de meddig is ? Nincs mindenkinek egy Endi V., aki eltartja, amíg jó neki...
Igényei pedig, vélelmezem töretlenek lennének.

Egy Mórickás vicc jut az eszembe erről : Nagyi, játszhatok a melleddel ? Igen édesem, csak ne vidd messzire.../Showder klubbos idézet volt/ Ne engem szídjatok, én is onnan vettem !
Cicamama55
Nem mindig a pénz lebeg előtte, ő ad az élvezeteknek is. Akkor, abban a helyzetben így esett jó neki, szerintem nem fogja ez a hír őt földhöz vágni! Ha meg igen, az neki csak bevételt jelent! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.