Ismét sokkolta a lakókat. VV Maci már néhány nappal ezelőtt egyszer megviccelte Villatársait azzal, hogy alvajáró. Akkor másnap úgy védekezett, hogy az egészet csak eljátszotta. Most ismét belendült a 191 kg-os Villalakó. Videó:

Forrás: mosaiconline.hu
Feltöltő: nabuk77
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@varrólány: Ne szólj szám nem fáj fejem.A szekértolók,a sógor koma rokon ,barát azoknak,nincs miért "birkózniuk".A külügyminiszter,egy egész csapatot --focicsapatot foglalkoztat---mert őket ismeri,bennük megbízik.DE Pinokkió 10 éves gyerekének már várat vett-miről is beszélünk.
varrólány
@perfekt: Lehet mondani a való világ itt kint zajlik ! Pinokkió fából van ,(érzéketlen és kapzsi ) csak épp beszélni tud , meg összekampányolta magát.

Lehet én is bezáródok de nem ilyen helyre hanem majd én összeválogatok embereket és azokkal majd elkvaterkázok! Megbeszélem az élet nagy dolgait!:-)
perfekt
@varrólány: Nekem is vannak barátaim--és mikor összejövünk---leskelődhetnének újgazdagék--hogy a barátság kötelékét,tartalmát,nem az érdekek fűzik össze-és irányítják.Lehet, hogy majd belőlük lesz az első "batyus" halott.
varrólány
@perfekt: Egy jó társaság értékét nem is lehet pénzben mérni.!:-))
Itt a műsorban direkt úgy válogatnak embereket hogy valamilyen mély szinten botrányos meg bevállalós legyen mert aki normális az unalmas ! :-((
További szép estét ! szia!:-)
perfekt
@varrólány: Nem csak,a Tv műsoraival van gond.Én megdöbbenéssel fogadom a nézettségét is.Persze--nem érint--hiszen az tényleg demokratikus a világon mindenütt,hogy ha akarja nézi--ha nem, alternatíva van bőven.Viszont a fiatalabbak,még nem tudják,hogy az ilyen-,s hasonló műsorok, zsákutcába vezetik őket..Köszönöm a beszélgetést--jó pihenést. szia:))
varrólány
@perfekt: Erre van igény ! Biztos ismersz olyanokat akiket más emberek élete érdekli , ez olyan mánia vagy függőség . Akikről lehet beszélni ki lehet tárgyalni !
Itt lehet kukkolni mert ez olyan műsor , de nem értem ebben mi az érdekes !
Köszi , neked is jó pihenést !.-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.