Budapest — Erőszakos óvónő borzolja a kedélyeket egy fővárosi óvodában. Legalábbis erről mesélt a Blikknek egy gyermek anyukája, akit a szülő szerint megvert az óvónő.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@lópicigáspár: Nem kell szeretni, de ők a "munkaeszközök" úgymond, ezért fizetést kapnak és van egy elvárás a szülőktől, hogy ne verje. Küldje be az igazgatóhoz, vagy írjon az ellenőrzőbe de kutyakötelessége rendesen bánni a gyerekekkel.
Ha egy felnőtteket tanító iskolában megpróbálna megverni valakit a tanár legalább egyenlő esélyek lennének. De ott ugye meg sem próbálják.
A munkahelyen sem törjük össze a munkaeszközünket mert rossz napunk van.
lópicigáspár
@1magyar: Semmi bajom azzal, ha a vásott kölyköt eltángálják! De az iskolában!!! Egy óvodában azért nem kellene powerkodni, ki bír vele!?
1magyar
@lópicigáspár: Az iskolában sem és sehol sem. Még a cigánygyerek sem annyira rossz, hogy ütni kelljen.
A szülők hibája ha nem magyaráznak, csak ütnek.
lópicigáspár
@1magyar: Háát nem tudom. Én egy piszok eleven kölök voltam. Valahogy mindig sikerült olyat összehozni, hogy kapjak a favonalzóval, aztán otthon jött a folytatás. Megjegyzem így utólag visszagondolva mindig megérdemeltem. És ebből sem tanultam, mert másnap kezdődött elölről. Szerencsére a fiam nem örökölte tőlem a zsiványságot. Szóval szerintem egy-egy nyakleves belefér. De az óvodában!?
ila51
Némelyik gyerek , és kedves szülei úgy viselkednek nyilvános helyen...Tartok tőle , ha én lennék ovónő , én is megcsühölném némelyiket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.