Felemészthette férje cégének tavalyi nyereségét a kormányfô lányának tandíja. Orbán Ráhel állítja: férjével önerőből fedezik a svájci magániskola borsos költségeit. Miből fizethették?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bartus L. minden szavával egyetértek: Ha van ellenszenvesebb az Orbán családban még Orbán Viktornál is, akkor a gyerekei azok. Mármint a gyerekei közül azok, akik eddig nyilvánosan is megszólaltak. Nem olyan jó leírni ezt, mert az ember szívesen elválasztaná a kedves vezető családtagjait, különösen a gyerekeit a vadbarom apjuktól. De ezek a gyerekek pontosan tükrözik az apjuk természetét, ami nemcsak öröklés, de nevelés kérdése is.
Orbán fia, a futballsikereket pályája elején feladó Gáspár, miután szóvá tette a sajtó, milyen jogcímén és kinek a pénzén ült a futball-vb VIP páholyában, pimasz és pökhendi stílusban oktatta ki a magyar sajtót, hogy ő nem közszereplő, és amíg nem lesz az (ez lehet fenyegetés is), addig vele senki ne foglalkozzon. Mire a tojáshéjat megigazították a fenekén, és közölték vele, hogy éppen ezért kérdezik, mi a bánatos lószerszámot keresett ő nem közszereplő létére az államfőknek fenntartott helyen, és mutatná meg, kinek a pénzéből utazott a vb-döntőre, és ki fizette a szálloda díját? Ő vagy a magyar adófizetők? A kérdés jogos, az erre adott válasz ütésért kiált.
Ha Gáspár öcsénknél van még taszítóbb Orbán gyerek, akkor az minden bizonnyal Orbán legidősebb (és láthatóan legszeretettebb) lánya, Ráhel, aki mint írja hisz az apjában, és ha nem marad meg a szállodaiparban, ő lesz a következő magyar királynő. Ezt a zsidó nevet még akkor kapta, amikor apja liberális volt, mai fanatikusai Zsidesznek hívták a Fideszt, a gyerekeit pedig a ma üldözött Iványi Gábor keresztelte. Ráhel nem először oktatja ki a magyar népet, noha eddigi legnagyobb teljesítménye az oldalán fityegő fatolvaj, akit férjül választott. Kiváló választás, a gyerek olyan cégnél dolgozik, amelyik kamionnal hordja ki a közvagyont felesége apjának jóvoltából. A fatolvaj telitalálat az Orbán rablótanya legidősebb lányának. Még esküvőjükön is elloptak egy mobiltelefont, amit DNS-vizsgálatokkal kerestek a személyzeten, megfeledkezve arról, hogy a személyzet egyszerű emberekből állt, a...
bakegya
Azért van abban valami amerikai álomszerű,hogy rasika édes-jó apukája körül-aki történetesen a felcsuti maradona is -koncentrálódnak ezek a nagy büdös rendszeváltó időkben ilyen milliárdokat felmutatni képességgel Pápai áldással szaporodni képes magyar nemzetes egyedek-Tiborc-ék,Simicská-ék,Habony-ék,Rogán-ék,Mészáros-akaadémikuss-ék,Hernádi-ék,...a fogadott család igen tág-ildikóká-ék ból kettő is van már-hát mit mondhatnék...rasika legalább nem hazudik még!
Senara
Érdekes bevétel növekedés megugrása , választások után .-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.