Vad, öntörvényű, kezelhetetlen énekesnő, aki megjárta a pszichiátriát, öngyilkos is akart lenni, sosem fogadta be igazán a szakma, kilóg minden sorból. Legalábbis ilyen fals képet festett az elmúlt tizenegy évben Oláh Ibolyáról a média, a Megasztár-ban feltűnt énekesnő azonban távolról sem hasonlít erre. Egyik kedvenc helyén, az Amelie kávézóban próbáltuk megfejteni, hogy vajon miért támadta annyit a bulvár, miközben arról is mesélt, hogy a mai napig fél felmenni a színpadra, és már az sem zavarja, ha származása vagy nemi identitása miatt előítéletekkel közelítenek felé: egymillió emberrel nem tud leülni egy teára, hogy megmutassa, milyen is ő valójában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Csodálatos hangú énekesnő, és nekem tetszik, hogy őszinte, öntörvényű ember. A nemi intenditása meg az ő dolga. Sok sikert és boldogságot kívánok neki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Most amikor a teljes cikket , és az összes kommentet elolvastam tudnék írni én is , de nem írok.
Ibolyáról annyit , hogy Ő egy kincs , ami nincs...vagyis ne az asztalfiókban legyen. Akkor valóban szeretni fogják az összes megbocsátható allűrjeivel együtt.
Mindenki eddigi véleményében volt kedvemre való.
JAJMÁR
@ila51: 10:11 Jó, hogy mégis írtál :)
ila51
@verőce21: valami fejes is emlegetett ilyesmit mostanában... valami ilyen hasonlatot
EGO
Uralkodó gondolataid formálják az életedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.