Budapest - Rendszeresen próbálkoznak nála a teremtés koronái, de Oláh Ibolya (36) a Blikknek bevallotta: ma már teljesen hidegen hagyja a férfias vonzerő. Érdeklődését és vágyait csakis nő képes felkelteni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Szerintem duplán hátrányos helyzetben van a vele egyidős nőktöl, mert cigány és leszbi, ráadásul ő már valamennyire kiemelkedett abból a milliőből, ahonnan jött. A régi társak nem kellenek neki, az újak pedig nem fogadják be. Abszolút patthelyzet.
De mint minden felnőttkori lelki probléma eredetét a gyermek korban kell keresni. Én azt gondolom, hogy kegyetlen sorsa lehetett sok megaláztatással abban a gyermek intézményben, ahol felnevelkedett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@lópicigáspár: Lehet, hogy csak "megdugva" volt, de szeretve nem igazán! Bár ezért sem lehet mindig csak az egyik fél a hibás!
papa.49
Hát nem tudom de nekem akkor is a nők tetszenek, de tudom hogy nagy az Isten állatkertje és mindenki elfér benne, csak kötelező ne legyen soha...
Papuska1
Talán itt az igazolás arra, hogy a nemi identitás zavara, amíg magánügy, addig rendben van, de mikortól kezdve divattá válik, sajnos nagyon sok gyenge, vagy éppen elgyengült embert megzavar. Ibolya erre eklatáns példa. Ha nem zavarnák meg a fiataljainkat zavaros reklámozással, amit a tolerancia álarcába bujtanak, csak csendben elfogadnák a dolgot, egy csomó identitászavar nem súlyosbodna ezzel is. A heteroszekszuális magatartást nem reklámozza senki, és nem beszéljük ki, ki mit és hogyan csinálja, nem ünnepeljük, bár a létünk, és megmaradásunk függ tőle. Jó lenne, ha ezt a beteges reklámozást nem vennénk át a nyugattól ennyire. Az utóbbi napokban azért többeknek megvilágosodhatott, hogy vannak torzulások az Európai gondolkodásban, amik rettentően veszélyesek, és számunkra idegenek. Néha kiderül, hogy mi a szigorúbb megítélésünkkel sokkal toleránsabbak, és ésszerűbbek vagyunk, mint Ők az eltorzult igazságuk vélelmével.
tivoli
A 109 éves skót néni is megmondta: A hosszú élet titka, hogy távol tartotta magát a férfiaktól.
Senara
Pasi nekem már többé nem kell... és te pasinak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.