Infógrafika készült arról, hogy az egymáshoz viszonyított fekvések alapján mely országoknak van a legnagyobb esélye átvészelni a globális felmelegedés hatásait. Minél zöldebb egy ország, annál jobb esélyekkel indul. Jó hír: Magyarország jobban teljesít, mint Románia vagy Szerbia, de rossz hír: a Nyugat már megint beelőz. A többi kontinenst itt tudja megnézni.

Mit gondol, Magyarország túléli a globális felmelegedést?

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
namost ezt a statisztikát a Glóbus olvasta e? mert azt hiszem nem érdekli...évezredekkel ezelőtt mégnagyobb volt a felmelegedés, mert visszahúzódott az (eddig) utolsó jégkorszak... aztán jöttek hidegebb évek(is)... most megint melegebb idők járnak...mivel itt vagyunk, ez bizonyítja, hogy az univerzumban ez a védtelen, icike-picike, igen sérülékeny ember eddig mindent túlélt...mármint úgy kilencvenezer év óta..aztán előtt mi volt, az még csak pletykaszinten tudjuk...a következő kilencvenezer év elé én optimistán nézek..

túlzásba viszik a rémísztgetést...

inkább az egészségügy betegbarátabbá tételével kellene foglalkozni..azt érezzük a bőrünkön minden nap...

a felmelegedéssel nem tudunk mit kezdeni. újabb pár ezer év, és jön a lehűlés...
dömdödöm
a golobális felmelegedést simán túléljük ellenben egyesek nemszomjas büfés villámötleteléses megrendszabályozó törvényalkotási kényszer utóhatását már aligha :-)
papa.49
Az igazság az hogy például a tavalyi év bár azt mondják a ,,brit tudósok,, a század legmelegebb éve volt, csak a baj az hogy míg 2014. eső esett rengeteg, meleg nem nagyon volt, 2012. ben meg 7.5 hétig egyetlen csepp eső nem esett , meleg volt még este 8 órakor is 30 fok volt árnyékban...
Javasolnám az okoskáknak szét nézni az országban, mert komolyan mondom akkora árvíz lesz tavasszal mint volt ' 70. ben...
A földeken belvíz áll, az árkok tele vannak szügyig, globálisan úgy felmelegszünk, hogy belefúlhatunk a vízbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.