A Class FM műsorvezetője elfogadta a Földművelésügyi Minisztérium megkeresését, így közel egy éven át, havi nettó 350 ezret keres mellékesen.

Rákóczi Ferenc állami melót kapott, így a műsorvezető szép summával egészítheti ki a rádiótól kapott fizetését. Cége már le is szerződött a kormány Földművelésügyi Minisztériumával, aminek értelmében tíz hónapon keresztül, havi nettó 350 ezer forint díjazásban részesül. A feladata pedig nem más, mint hogy reggeli műsorában népszerűsítse a termelői piacokat és a nemzeti parkokat. Ezen kívül alkalmanként 300 ezerért vezet műsort a tárca rendezvényein, 80 ezerért pedig megadott témában és oktatási anyag alapján tart előadásokat.

A Bors megkereste az ügyben Rákóczit is, aki elmondta, hogy a fenti értékek mellett amúgy is kiáll, ezért lehet, hogy a Minisztérium rá gondolt. "A Facebookomon és a rádióban is népszerűsítek nemzeti parkokat, piacokat és azt, hogy egyenek az emberek minél egészségesebb ételeket. Vannak ügyek, amik mellett amúgy is kiállok."

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
de utálom ezt a rákóciferit...anno munkát keresett a blahán,mindennap ott csövezett... felvitte az Isten a dolgát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
Ha egyébként ingyen is kiáll ezekért az ügyekért, akkor most túl lett fizetve. :)
freemanpetya
@KERKA: a tarajos kékfoltos gőték tényleg érzékenyek a hőmérséklet változására, csakúgy mint a hüllők többsége és a mészkőcseppek gömbölyödési növekedése feltehetően egyenesen arányos a hőmérséklet csökkenésével...én azt ajánlom keresd meg az CIA központot Langley-ben, mert azt hiszem olyan dolgokra jöttél rá, amiket nem is szabadna tudnod...:)
KERKA
@freemanpetya: XD

Ki tudja, lehet, hogy én vagyok a Szkali ügynök???Bár ő FBI-os volt:)) Köszi a humort, nagyon jót mosolyogtam.
csa-csa
aki egy ilyen lehetőséget elutasít az vagy hülye, vagy curvára nincsenek anyagi gondjai!
m.macskosz
@csa-csa: Ma Magyarországon mindenkit meg lehet venni kilóra. A szegényt azért, mert élni akar és el akarja tartani a családját, a gazdagot meg azért, mert gerince sose volt, ezért aztán van az a pénz, amiért korpásodik a haja.
gödörben
@KERKA: Én is. Azért nem vagyunk ott, mert nem elég azt beolvasni amit elénk tesznek. Igaz nem is leszek milliomos a hasonszőrűek bőrén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.